Шановні Кам’янчани !

Дата: 26.03.2019 16:27
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

        Після настання весни та у передсвятковий період кожен господар старається прибрати своє помешкання, прибудинкову територію, сад та город.

        Але наше місто чи село не закінчується власними дверима. Все, що навколо нас – це наша домівка. Краса та охайність нашої громади – це, в першу чергу, наше ставлення до цих напрочуд простих, але, на жаль, поки що неосяжних для багатьох із нас речей.

      Минулого тижня, за кошти з міського бюджету, комунальним підприємством «Кам’янкаводоканал» проведено вивіз гілля та ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, які були на території міста. Проте, у понеділок ми знову побачили, м’яко кажучи, не найкращу картину, а саме: купи гілок та сміття.

      Санітарний стан наших вулиць, дворових і прибудинкових територій, озеленення та чистота – це оцінка діяльності не тільки місцевої влади, а й насамперед громадськості. Це – показник рівня участі міської громади у вирішенні проблем нашого міста та села.

    Кам’янка-Бузька міська рада вкотре просить  мешканців громади утилізовувати сміття лише у контейнери для твердих побутових відходів. Гілки просимо подрібнити та, під наглядом, при дотриманні правил пожежної безпеки, спалити.

       Подбаймо про чистоту нашого спільного дому разом!

Заздалегідь дякуємо за активну участь у наведенні ладу та благоустрою на території нашої громади

 та сподівається на взаємне розуміння та подальшу співпрацю!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано