Послуги відділення адресної, натуральної та грошової допомоги КУ "Терцентр" Кам"янка-Бузької міської ради

Дата: 26.03.2019 15:24
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

З 01.11.2018 року в КУ «Терцентр» Кам’янка – Бузької міської ради повноцінно функціонує відділення адресної, натуральної та грошової допомоги. На сьогоднішній день   у відділенні зареєстровано більш як 420 заяв на обслуговування.

   Відділення надає наступні послуги:

  • Соціальна перукарня  (стрижка жіноча – 28 грн., чоловіча – 21 грн.) ;
  • Робітника з комплексного обслуговування і ремонту будівель (за заявками соціальних робітників надаються послуги:
  • дрібний ремонт замків, шаф, столів, стільців, заміна електроламп, обкіс прибудинкової території у весняно-літній період і інші.)

  • Послуги з прання білизни;

  Працює пункт видачі гуманітарної допомоги у вигляді речей, постільної білизни, памперсів (для осіб, які перебувають на обслуговуванні в терцентрі). Також приймається гуманітарна допомога від небайдужих громадян нашого ОТГ. 

   З 01.02.2019 року працює Пункт прокату реабілітаційного обладнання, яке надається безоплатно у тимчасове користування за потребою мешканцям Кам’янка – Бузької ОТГ.

   Станом на 01.03.2019 року видано гуманітарної допомоги більше120 особам різної категорії (малозабезпечені одинокі та одиноко проживаючі пенсіонери, малозабезпечені громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні малозабезпечені сім’ї, а також сім’ї, які втратили годувальника і мають на утримані малолітніх дітей).

   Реабілітаційне обладнання: інвалідні візки – 4; крісла-туалети – 2, ролатори – 2, милиці – 2.

   Здійснено виїзд в Желдецький старостинський округ, де надавались послуги перукаря та проведено видачу гуманітарної допомоги громадянам, які подали заяви на обслуговування).

   Щира подяка за підтримку і допомогу ГО «Народна Самооборона Львівщини», БФ «Уляни Кузик», волонтеру Ганні Гулі та італійській діаспорі. А також, дякуємо за постійну транспортну підтримку і допомогу депутатам міської ради Гринисі Василю та Біганському Руслану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано