Профорієнтаційна робота зі шкільною молоддю

Дата: 21.03.2019 09:24
Кількість переглядів: 946

Фото без опису

Сьогодні 20 березня 2019 року учні та вчителі ЗОШ I-III ст. №2 м. Кам’янка-Бузька  разом з провідним спеціалістом відділу ОКТМС Кам‘янка-Бузької міської ради з метою профорієнтаційної роботи зі шкільною молоддю, відвідали військову частину А4623 у м. Кам’янка-Бузька. Дана екскурсія проводились з метою профорієнтації та формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, готовності до виконання громадянського обов’язку.

Такі екскурсії дають можливість учнівській молоді побачити внутрішній зміст професії військового. Перебуваючи в розташуванні частини, школярі відвідали музей військової частини, ознайомилися з її історією.

Яскраві враження школярі отримали від демонстрації різних видів зброї, можливості потримати її в руках, приміряти 12-кілограмовий бронежилет та каску.

Дякуємо заступнику командира військової частини А4623 з морально-психологічного забезпечення – начальнику відділення морально-психологічного забезпечення Володимиру Рудику за теплу зустріч та цікаву екскурсію, а командуванню військової частини за взаєморозуміння.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано