Оголошення ! 21 березня 2019 року об 14.00 год. відбудеться  засідання ХV сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

Дата: 13.03.2019 11:00
Кількість переглядів: 707

Фото без описуНа сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

1. Про приведення у відповідність до законодавства порядку обчислення скликання органу місцевого самоврядування Кам’янка-Бузької міської ради.

2. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №29 від 20.12.2018 р. «Про міський бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2019 рік».

3. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

4. Про внесення змін до Комплексної програми інформаційно-аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру та організованій злочинній діяльності і корупції на території Кам’янка – Бузької ОТГ на 2018-2019 роки затвердженої рішенням Кам’янка-Бузької міської ради від 22.02.2018 р. № 14.

5. Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 20.12.2018 року №6 «Про затвердження Програми утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на  2019-2020 роки ».

6. Про затвердження Програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу на території Кам’янка-Бузької  ОТГ на 2019-2020 роки.

7. Про затвердження Програми допомоги хворим на фенілкетонурію Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019 – 2020 роки.

8. Про надання дозволу суб’єкту господарювання на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

9.Про затвердження Положення про  порядок проведення конкурсу громадських ініціатив «Громада своїми руками» у 2019 році.

10. Про відмову в зменшенні ставок  земельного податку для земель залізничного транспорту.

11.Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під народним домом  с.Обидів.

12. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд  в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності 93.

13. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування дитячої музичної школив м. Кам’янка-Бузька по вул. Я.Мудрого, 8.

14. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення артезіанської свердловини та КНС в с.Батятичі.

15. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

16Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність

земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

18. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

19Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для виробничих потреб.

20. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м. Кам’янка-Бузька по вул. Івана Павла ІІ, будинок 6.

21. Про висловлення позиції щодо розробки проекту відведення та надання в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель за межами с.Прибужани.

22Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  індивідуального гаражного будівництва по вул. Героїв Небесної Сотні.

23. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

24. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для

будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Федьковича 26».

25. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

26. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для

будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

27. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для

розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд

підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

28. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється.

29. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для ведення індивідуального садівництва.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

33. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

34. Про уточнення площі земельної ділянки.

35. Про затвердження Програми придбання технічних пристроїв – реєстраторів та технічних пристроїв для блокування транспортних засобів Кам’янка-Бузької міської ради на 2019 рік.

36. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано