Святкова толока в с.Тадані

Дата: 09.03.2019 19:33
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

“Ми не лукавили з тобою,
Ми просто йшли; у нас нема
Зерна неправди за собою.”(Т.Шевченко, “Доля”)

Перші весняні дні завжди приносять радість. 
Сьогодні відзначають в Україні 205-ту річницю з дня народження легендарного українського поета та письменника Тараса Шевченка.
Як і кожної весни, ось уже понад два століття, Шевченківські дні стають своєрідними «мітками» для Таданівської громади. Сьогодні громада вирішила навести порядок у своєму селі. 
Чисельна когорта працівників( понад 50 осіб) , як і завжди , зібралась доволі багатогранна - від сивочолих, яким за сімдесят, до зовсім юних. Якою невимовною була радість отих наймолодших, що під патронатом сивочолих вони можуть долучитися до святої справи - очистити своє село!
Розпочали з центральної частини. Провели санітарну обрізку дерев, прибирання біля нашої святині - церкви Святого Миколая,а також у самісінькому центрі села , у сквері , де стоїть погруддя Тараса Шевченка.
Адже завтра, після Святої Літургії, усі свідомі мешканці села, разом із церковним братством, прийдуть до цього погруддя на молебень , щоб віддати данину пам’яті Великому Кобзарю.
Роботу зроблено. Порядок наведено. 
Особлива подяка керівництву КП «Кам’янкаводоканал» за надану допомогу.
Щира подяка усім нашим землякам , які не у Фейсбуці , а своєю щирою працею спричиняються до споконвічної традиції Таданівської громади – БУТИ КРАЩИМИ!!!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано