Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території населених пунктів Кам’янка-Бузької ОТГ

Дата: 30.01.2019 10:25
Кількість переглядів: 624

      Фото без опису

 Згідно рішення ХІІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради № 6 «Про упорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території населених пунктів Кам’янка-Бузької ОТГ»:

      1.  Заборонено роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом у стаціонарних об’єктах торгівлі, тимчасових спорудах для ведення підприємницької діяльності (кіосках, павільйонах, магазинах, відділах, кафетеріях, супермаркетах, в магазина на автозаправних станціях), закладах ресторанного господарства, які не мають повного циклу виробництва, заклади швидкого обслуговування з двадцять другої години до восьмої години щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

    2. Заборонено закладам ресторанного господарства, з повним циклом виробництва, що вбудовані в житлові будинки, розташовані в парках культури та відпочинку на території спортивних комплексів роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) з двадцять другої години до восьмої години, враховуючи вихідні дні та свята.

     3. Заборонено закладам ресторанного господарства, з повним циклом виробництва, які знаходяться в окремих нежитлових приміщеннях роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) з двадцять четвертої години до восьмої години (окрім святкування Нового року, ювілеїв та весіль), враховуючи вихідні дні та свята.

   4. Заборонено роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) та тютюновими виробами на об'єктах торгівлі усіх типів та ресторанного господарства, розташованих на відстані 50 метрів від меж земельних ділянок (огородження) загальноосвітніх навчальних закладів, закладів позашкільної освіти та дошкільних навчальних закладів.

5. Дія цього рішення поширюється на всіх суб'єктів господарювання на території населених пунктів Кам’янка-Бузької ОТГ незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями чи тютюновими виробами, отриману згідно з вимогами законодавства.

    6. Суб’єктам господарювання населених пунктів Кам’янка-Бузької ОТГ рекомендувати інформувати покупців про прийняте Кам’янка-Бузькою міською радою рішення щодо заборони реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (окрім безалкогольного) та тютюнових виробів на території населених пунктів Кам’янка-Бузької ОТГ.

 7. Кам’янка-Бузькому відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Львівській області:

- забезпечити контроль за виконанням даного рішення суб’єктами господарювання;

-  рекомендувати активізувати роботу щодо посилення контролю за дотриманням вимог статей 156, 178, 182 Кодексу України про адміністративні порушення з метою недопущення продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (окрім безалкогольного) та тютюнових виробів неповнолітнім, розпивання пива (окрім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, скверах, парках, та в інших заборонених законом місцях, появи в громадських місцях у нетверезому стані, сприяти захисту населення від шкідливого впливу шуму та дотриманню правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях;

- звертатися до Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області щодо анулювання ліцензій на здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єктам господарювання, що порушують вимоги пункту 1,2,3,4 цього рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано