Медики зі Львова працювали в с.Батятичі та с.Желдець

Дата: 28.01.2019 10:38
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

  26 січня 2019 року багатодітні, малозабезпечені сім’ї, сім’ї в яких виховуються діти з обмеженими можливостями та і просто всі бажаючі, мали змогу прийти на консультацію та огляд до лікаря-отоларинголога лікарні «Охмадит» Наталі Кулик, логопеда Дзенислави Копанської та психолога Ірина Королец. Всього отримали медичну допомогу 8 сімей ( 13 дітей) в с.Батятичі та 12 сімей (35 дітей)в с.Желдець. Окрім фахових консультацій,потребуючі сім’ї отримали набори продуктів, адже здоров’я дітей в першу чергу залежить від належного догляду та повноцінного харчування

          Проект «Мобільна бригада з надання медичних послуг у сільській місцевості» реалізує благодійна організація «Львівська освітня фундація», координатор проекту Галина Максимів. Запрошення організувати його і на території нашого ОТГ підтримав Кам’янка-Бузький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( в.о.директора Г.Паньонтко)та Кам’янка-Бузька міська рада. На місцях організували роботу заступник міського голови Богдан Ковалюк, староста Желдецького старостинського округу  Володимир Станішевський, староста Батятицького старостинського округу Ольга Браташ, фельдшер с.Батятичі Леся Ярка.

     Висловлюємо щиру вдячність від мешканців ОТГ, які взяли участь у виїзді Мобільної бригади, та сподіваємося на подальшу співпрацю із БО «Львівська освітня фундація» в реалізації інших соціальних проектів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано