КУ «Терцентр» Кам’янка-Бузької міської ради вітає з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 29.12.2018 10:16
Кількість переглядів: 577

    

   Щира подякак всім хто допомагав створити комфортні умови для надання послуг громадянам нашої громади, фінансово, матеріально, транспортом, постійною підтримкою!

 Дякуємо працівникам Кам’янка-Бузької міської ради а також  водію Гринюху Юрію, Беднарській Антоніні, Ванюк Ользі, директору ВПУ -71 Оліяру І.І, депутатам міської ради Романюку Володимиру та колективу Кам’янка-Бузької МНС, Чубінському Віктору, Біганському Руслану, Гринисі Василю, а також старості желдецького старостинського округу Станішевському Володимиру

п. Чепілю Ігору , за постійну транспортну підтримку і допомогу, п. Євсеєвій Вірі, сім’ї  Шевчук.

     ТзОВ « Агро Л В Лімітед», Фермерському господарству «ЛІМ», ПП «Скіфи», п. Кекушу М.М. , ППВКФ «Скайінвест», КП «Кам’янка водоканал»,  .

   8 місяців функціонує комунальна установа територіальний центр,та надає послуги громадянам які проживають на всій території нашої об’єднаної громади.

      Станом на 01.12.2018 року на обслуговуванні перебуває 104 осіб похилого віку, одна особа з інвалідністю, з них 95 – на безкоштовному обслуговуванні та 9 платників, в т.ч. сільська місцевість - 32 (Бататичівський старостинський округ, Желдецький старостинський округ, Прибужанівський старостинський округ, Зубів – Мостівський старостинський округ.)

         Фунцкіонує повністю оновлена обладнана перукарня. Послуги перукаря надаються як на безоплатній (для одиноких громадян, що перебувають на обліку та учасників АТО (з числа демобілізованих), так і на платній основі. Ціна стрижки - чоловіча – 15грн., жіноча – 20грн. Кожної першої середи місяця соціальні перукарські послуги також надаються в Желдецькому старостинському окрузі.

      Послуги кваліфікованої  медичної сестри (вимірювання артеріального тиску, масаж, консультації в межах компетенції працівника).

Надаються безкоштовно  послуги з  прання білизни для одиноких громадян.

       Працює пункт прокату реабілітаційного інвентарю та надання гуманітарної допомоги для одиноких пенсіонерів та малозабезпечених сімей, сімей атовців (з числа демобілізованих). Завдяки співпраці з ГО «Народна Самооборона Львів» отримуємо гуманітарну допомогу (речі, постільну білизну, памперси ) та засоби реабілітації ( інвалідні візки- 3, крісла-туалети – 3, ролатори -2, милиці-2). Гуманітарну допомогу видано 50 громадянам ( одиноким громадянам які перебувають на обслуговуванні в терцентрі, людям з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям та багатодітним сім’ям які втратили годувальник), натуральну допомогу у вигляді продуктів харчування та овочів (картопля, морква, крупи, макарони) видано 96-ти одиноким малозабезпеченим  громадянам .

        Таким чином, соціальним обслуговуванням охоплено близько 500 людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано