«Організація діяльності установи на засадах енергоефективності – базові принципи та кращі практики свідомого споживання енергії».

Дата: 19.12.2018 14:36
Кількість переглядів: 674

Фото без опису

У Кам’янці-Бузькій пройшов семінар «Організація діяльності установи на засадах енергоефективності – базові принципи та кращі практики свідомого споживання енергії».

Спіробітники ДНЗ № 4 та №5, працівники інших освітніх закладів ОТГ, батьки дітей, що відвідують дошкільні заклади, ознайомились з темою енергоефективності та обговорили шляхи впровадження ефективного використання ресурсів у професійній діяльності та в побуті. 
Бо енергоефективність сьогодні - це не лише «вимкнути світло», «підкрутити газ» чи «зекономити на комуналці», це зміна свідомості. Це те, що повинно стати безумовним рефлексом, переконанням, новою доброю звичкою, яка стається сама собою.

Захід проводився у рамках проекту «Підвищення показників мікроклімату та енергоефективності у дитячій лікарні Охматдит у Львові на 65 тис. дітей та дитячому садку для 290 дітей у місті Кам'янка-Бузька, Україна», що виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з німецькою громадською організацією «ChildFund Deutschland» за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини та за сприяння Львівської обласної ради і Львівської обласної державної адміністрації.

Дякуємо експертам, які розповіли про те, наскільки просто і водночас важко зберегти планету для наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано