З Днем Народження "Дзвіночок" !

Дата: 13.12.2018 10:04
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

Радісну подію відзначив дня­ми Кам’янка – Бузький заклад дошкільної освіти №5 «Дзвіночок». Рів­но 30 років тому ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок. За три де­сятки років заклад випустив  близько двох тисяч дошкільнят, ви­хованих і підготовлених до шко­ли. 

        Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю,це особливе свято, справжній калейдоскоп дитячих голосів, танців, посмішок і сміху! Саме з таким настроєм і зустрічав наш дитячий садок свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.      

          Дитячий садок «Дзвіночок» - це країна дитинства, де завжди панує  радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,
На добру зустріч з нашим майбуттям.
Вони несуть щодня любов і дружбу
І просто віддають своє життя!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано