Кам’янеччина попрощалася із Новітнім Героєм Василем Колодієм

Дата: 16.11.2018 11:45
Кількість переглядів: 655

Фото без опису16 листопада мешканці Кам’янеччини попрощалися із учасником бойових дій АТО Василем Колодієм. Він відійшов від нас у молодому віці – 23 роки. Залишились у Василя батько і мати, старший брат з сім’єю. Попрощатись із Героєм прийшли міський голова Олег Омелян, голова РДА Володимир Кирилич, голова районної ради Тарас Келеберда, Народний депутат України Михайло Бондар, бойові побратими, громадськість. Кожен у молитві, у своєму серці щиро звертався до Милосердя Божого, щоб душа Василя знайшла вічний спокій, а рана материнського серця боліла якомога менше.

Його серце зупинилось у Варшаві у центрі онкології імені Марії Склодовської-Кюрі. Тут хлопець проходив лікування, пройшов три етапи хіміотерапії.

У вівторок Василь Колодій подякував на своїй сторінці усім, хто йому допомагав.

«Дякую всім, хто мені допомагає фінансово, молитвою, думкою і вірою. Кожна гривня, дві, п’ять чи десять є для мене великим спасінням, так як я без вас є піщинка на тій землі і не знати, де вже б був. Прошу вас не обходьте мене стороною і допоможіть хоча б  мені поборотися за життя, я вже й так терни пройшов і звернути було би стидно», – написав він. 

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу непоправної втрати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано