Відбулося комісійне обстеження території на предмет можливості влаштування тимчасового місця посадки-висадки пасажирів

Дата: 13.11.2018 11:06
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

12 листопада 2018 року робочою групою у складі заступника міського голови Кам’янка-Бузької міської ради Юрія Кравця, першого заступника голови райдержадміністрації Андрія Вашківського, начальника відділу інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольги Савки, провідного інженера відділу ремонтів та експлуатації автомобільних доріг Служби автомобільних доріг у Львівській області Бориса Олійника, старшого інспектора ВБДР Управління патрульної поліції у Львівській області капітана поліції Остапа Мельника та представника ТОВ ВКК «Еталон» Михайла Гонського проведено комісійне обстеження території у м. Кам’янка-Бузька по вул. Львівська, 27а на предмет можливості влаштування тимчасового місця посадки-висадки пасажирів.

Заступник міського голови Юрій Кравець запропонував встановити тимчасову автобусну зупинку в напрямку м.Львова біля діючого місця паркування автотранспорту. Також повідомив, що заїзд на зупинку буде влаштовано силами міської ради.

Було наголошено на необхідності створення безпечних умов руху транспорту та пішоходів, шляхом влаштування тимчасових місць посадки-висадки пасажирів у двох напрямках, з’їзду для громадського транспорту та нанесенні дорожньої розмітки «пішохідний перехід» у м. Кам’янка-Бузька по вул. Львівська на час проведення підготовчих та будівельних робіт по об’єкту будівництва «Реконструкція існуючої будівлі автостанції на вул. Львівська, 27а у м. Кам’янка-Бузька, Львівська область».

За результатами виїзду, ТОВ ВКК «Еталон» зобов’язали підготувати проект схеми тимчасового руху громадського транспорту та місць посадки-висадки пасажирів, для подальшого погодження в Управлінні патрульної поліції та Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано