У КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради уклали новий Колективний договір

Дата: 07.11.2018 16:39
Кількість переглядів: 2291

Протягом кількох місяців спільна робоча група адміністрації КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради та представників Кам’янка-Бузького районного комітету профспілки медичних працівників провела колосальну роботу готуючи проект нового Колективного договору, який обговорено та прийнято на зборах трудового колективу 30 жовтня 2018 року.

 

Колективний договір укладено на 5 років. Він поширюється на всіх працівників і гарантує діяльність профспілок. Положення колективного договору регулює організацію праці, режим роботи й охорону праці. Окрім цього, до Колективного договору додано додатки про систему оплати праці, порядок преміювання та надання матеріальної допомоги.

 

В Положенні про систему та умови праці передбачено індикатори для диференціювання заробітної плати лікарів і медичних сестер залежно від кількості підписаних декларацій і якості надання медичних послуг.

«Ми маємо чим хвалитися і ким пишатися! – наголосила головний лікар Юлія Іванівна. – Протягом шести місяців роботи Центру ми підписали уже 74% декларацій з пацієнтами. У нас уже є лідери серед лікарів, які підписали 100%декларацій – це Ральнікова Л.С. та Кривуляк Ю.І. Так, починаючи з листопада, вони отримають суттєве збільшення своєї заробітної плати.»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано