Міжнародний економічний форум

Дата: 02.11.2018 17:10
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

МІський голова Олег Омелян в рамках панельної дискусії на Міжнародному економічному форумі поділився досвідом міста у тепломодернізації дошкільних закладів. Роком раніше, спільно із Фондом Східна Європа була проведена комплексна реновація Центру розвитку дитини (ДНЗ №4). Завдяки проекту садочок отримав нове, тепліше та комфортніше, життя. Яскравий фасад, теплі кімнати, сучасні енергоефективні технології - таким тепер є ЦРД у нашому місті. 

2 листопада - точка відліку позитивних змін для наступного садка, тепер найбільшого, п'ятого. Сьогодні - офіційний старт проекту "Покращення показників мікроклімату та енергоефективності у дитячій лікарні Охмадит у Львові на 65 тис. дітей та дитячому садку для 190 дітей у м. Кам’янка-Бузька, Україна", що стане можливим завдяки співпраці Фонду Східна Європа, громадської організації «ChildFund Deutschland» за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. На Форумі міський голова поставив підпис на меморандумі про співпрацю, що запустить комплексний ремонт ДНЗ №5. 

Дякуємо керівництву та усій команді Фонду Східна Європа за титанічні зусилля! Особлива вдячність президенту Вікторові Ляху та технічному експерту Олегові Масняку за те, що цей проект став реальним!   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано