«Ідея змінює країну»

Дата: 29.10.2018 15:36
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

26 жовтня 2018 року в актовому залі ЗОШ I-III ст. №2 м. Кам’янка-Бузька учні 10 класів міста мали можливість взяти участь у першому етапі обласного проекту «Ідея змінює країну». В неформальному спілкуванні, яке є особливістю проекту, молодь  генерували ідеї, працювала з різними техніками та створювали власні проекти.

Організаторами даного проекту є департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, ЛОО Спілка української молоді в Україні та Львівський обласний молодіжний центр.

Як проінформувала Софія Курман - головний спеціаліст відділу молодіжної політики ЛОДА, мета даного проекту, розвинути в молоді проектний менеджмент, ідейний спектр громадських проектів. Учасники тренінгу, які себе краще зарекомендують  в аплікаційних формах будуть відібрані на дводенний форум який відбудеться на початку грудня 2018 року у м. Львові де вони будуть працювати з тренерами над своїми власними проектами  та в подальшому втілювати їх у життя.

На закінчення організатори заходу подарували Кам’янка-Бузькій міській раді  книги, які будуть передані  в комунальний заклад «Публічна бібліотека Кам’янка-Бузької міської ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано