ІІ - га Проща до Святого Папи Івана Павла ІІ

Дата: 25.10.2018 09:41
Кількість переглядів: 572

20-22 жовтня у селі Руда Сілецька Кам’янка-Бузького району у храмі св. Юрія Побідоносця відбулась ІІ- га Проща до Святого Папи Івана Павла ІІ.
Настоятелем храму о. Богданом Стефанишиним, дітьми та молоддю та громадою району у ці дні було урочисто прийнято шанованих гостей - 20 жовтня, у суботу Єпископа – помічника Сокальсько-Жовківської єпархії Владику Петра Лозу, 21 жовтня - правлячого Єпископа Сокальсько-Жовківського Владику Михаїла Колтуна.
Особливою подією відзначився другий день, ІІ-ї триденної прощі до Святого Папи Івана Павла ІІ, у храмі св. Великомученика Юрія, в часі архиєрейської Божественної Літургії, Кир Михаїл рукоположив у чин священика протодиякона Ігора Лемика.
Також варто згадати проповідь Владики Михаїла, який поділився "теплими" спогадами про зустріч зі святим папою на військовому паломництві у Люрді та заохотив "змагатися" до святості, так, як це робив святий Іван Павло ІІ. Не потрібно боятися, а плід збирати у терпінні, як говорив патріарх Йосиф Сліпий, "через терня до зірок"."Він (Іван Павло ІІ, у Люрді) говорив слова: Любіть свою землю, любіть свою Батьківщину, любіть Україну, не покидайте її, бо якщо ви не будете її любити, то хто її буде любити? Він до молоді звертався: навчайтеся бути спеціалістами, служіть один одному..."
На завершення Богослужіння Преосвященний Владика уділив гостям та прочанам Апостольське Благословення і окропив вірних свяченою водою, а настоятель храму висловив щиру подяку прочанам, прихожанам, парафіянам та представникам влади, які відгукнулися на запрошення і взяли участь у ІІ- гій Прощі до Святого Папи Івана Павла ІІ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано