Питання необхідності підняття заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Дата: 12.10.2018 09:38
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

11 жовтня 2018 року міським головою Олегом Омеляном проведено робочу нараду із заступниками міського голови та керівниками підпорядкованих підприємств, установ, організацій, на якій обговорено питання необхідності підняття заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Зокрема, міським головою наголошено, що при підготовці бюджету громади на 2019 рік необхідно передбачити кошти на підняття заробітної плати працівникам соціальної, освітньої, культурної, медичної та житлово-комунальної сфери, які на даний час отримують низьку заробітну плату в мінімальному чи наближеному до мінімального рівня розмірі. Зазначив, що такий розмір заробітної плати при постійному підвищенні цін на товари та послуги, в тому числі продукти харчування та енергоносії, не дозволяє працівникам забезпечити навіть мінімальний рівень життя.

За результатами наради доручено фінансово-економічному відділу міської ради разом із розпорядниками бюджетних коштів при плануванні та підготовці бюджету на 2019 рік передбачити кошти на підвищення заробітної плати працівникам зазначених сфер із 01 січня 2019 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано