Оголошення ! 23 жовтня 2018 року о 16.00 год. відбудеться засідання X сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІІ демократичного скликання.

Дата: 22.10.2018 16:24
Кількість переглядів: 901

Фото без описуНа сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

1.Про внесення змін до рішення сесії міської ради №1 від 12.01.2018 р. «Про міський бюджет на 2018 рік».

2.Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 23.04.2013 № 13.

3.Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

4.Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 19.04.2018 № 31.

5.Про внесення змін до рішення сесії міської ради №16 від 22.02.2018 р. «Про затвердження Програми культурно-мистецького супроводу організації та проведення державних, місцевих,  професійних свят, ювілейних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Кам’янка-Бузька та Кам’янка-Бузької ОТГ на 2018-2022 роки»

6.Про передачу майна на баланс КП «Кам’янкаводоканал» .

7.Про висловлення позиції щодо надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та експлуатації сонячної електростанції на території Кам’янка-Бузької міської ради.

8.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва  та обслуговування будівель торгівлі в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності 7.

9.Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення  та обслуговування культової споруди церкви святого Миколая та духовно-мистецького центру з недільною школою в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності 95.

10.Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального

гаражного будівництва.

11.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою   

щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд .

12.Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу  .

13.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва .

14.Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

15.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  влаштування проїзду від вулиці Сагайдачного до будівлі  храму релігійній громаді УПЦ КП парафії Святителя Миколая с.Забужжя.

16.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  розміщення та обслуговування будівлі костелу та приналежних до нього споруд в м. Кам’янка - Бузька по вул. Івана Павла ІІ, 5.

17. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та  обслуговування  житлового будинку господарьких будівель та споруд в м. Кам’янка – Бузька по вул. Грушевського 11 «а».

18.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд по вул.  Федьковича ,26.

19.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Батятичі по вул. І. Франка 295.

20.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

21.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для ведення індивідуального садівництва.

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23.Про затвердження уточненої конфігурації земельної ділянки.

24.Про затвердження уточненої площі земельної ділянки.

25.Про погодження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) без згоди суміжного землекористувача.

26.Про внесення змін в договір оренди землі.

27.Про відновлення та закріплення меж земельних ділянок на місцевості для

обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд та ведення індивідуального садівництва.

28.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

29.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для будівництва індивідуального гаражу.

30.Про внесення змін до рішень Кам’янка-Бузької міської ради від 22.03.2018 № 23 та від 12.01.2018 № 2.

31.Про надання допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

32.Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано