Новини КУ „Терцентр” Кам - Бузької міської ради

Дата: 24.09.2018 11:01
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

КУ „Терцентр” Кам - Бузької міської ради висловлює щиру подяку Народній Самообороні Львівщини, невтомним Нелі Васюті та Ірині Дашавець, яких знають багато сімей нашого міста особливо сім’ї учасників АТО. Чотири роки ми співпрацювали з Самообороною Львівщини в волонтерських справах , тепер продовжуємо співпрацю і в соціальній сфері.

    Для покращення надання соціальних послуг та забезпечення наших підопічних, та простих мешканців ОТГ засобами реабілітації, на початку листопада планується відкриття Пункту прокату засобів реабілітації, тобто, громадяни які знаходяться в нас на обліку першочергово на безоплатній основі будуть забезпечуватись всім необхідним, а інші мешканці за незначну оплату зможуть брати  в тимчасове користування інвалідні візки, милиці, ролатори та інше.

    Також планується відкриття пункту видачі (прийому) гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей і громадян інших пільгових категорій(докладна інформація буде розміщена на сторінці тер центру в листопаді).

   Вже зроблено перші кроки в нашій роботі – Народна Самооборона Львівщини передала нашому тер центру в безкоштовне користування 3 інвалідні візки, 3 візки-туалети, милиці,  та 20 мішків гуманітарної допомоги (речі, рушники, постіль).

   Щира подяка депутату міської ради п. Чубінському Віктору та працівникам тер центру за допомогу в заправці машини для доставки переданих речей з м.Львів, водію Івану за допомогу в погруз ці і доставці.  

 

Директор

КУ ”Терцентр” Кам-Бузької міської ради                                  Л.С.Філімонова


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано