Навчальний візит

Дата: 19.09.2018 15:21
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

18 вересня головний лікар КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради Юлія Давидович разом із делегацією представників центрів первинної медицини міста Чернівці з метою ознайомлення з кращою практикою імплементації реформи у сфері медицини відвідала КП «ЦПМСД» м. Червоноград. Навчальний візит організував Львівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України спільно із Департаментом охорони здоров’я Львівської ОДА.

Фото без опису

У м. Червоноград гостей зустріла директор КП «ЦПМСД» Анна Ярмола. В  затишному залі вона презентувала своє бачення і здобутки в розвитку  охорони здоров’я  на базі КП «ЦПМСД» м. Червоноград. Судячи з численних запитань, презентація справила на гостей позитивне враження. Багато почутого і побаченого тепер впроваджуватиметься  і у нашій громаді.

Фото без опису

З привітальним словом до присутніх звернувся Андрій Васько т.в.о. заступника директора Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА та ознайомив із форматом співпраці ДОЗ та Центрів ПМСД. Основним завдання співпраці між Департаментом ОЗ, органами місцевого самоврядування та Центрами надання останнім автономії. «Загальний успіх реформи – лікарі самі управляють, повинне бути стратегічне управління, автономія сімейних лікарів.» - наголосив Андрій Васько.

Фото без опису

Жвавий інтерес також викликала розповідь програміста КП «ЦПМСД» м. Червоноград Михайла Шилича про алгоритм оперування Медичною інформаційною системою, особливості роботи з сайтом. Велику увагу акцентував на доцільності впровадження роботи електронної черги, що забезпечить  зменшення часу перебування у чергах до реєстратури та належну сучасну організацію часу лікарів на амбулаторне обслуговування для пацієнтів, якісне сучасне планування своєї діяльності лікарем поліклініки та зменшення неорганізованих черг біля кабінетів прийому.

Фото без опису

Бухгалтер Центру ознайомила присутніх про доцільність використання в своїй роботі сервісу для здійснення тендерних закупівель «Prozzorro».

Гості того ж дня у супроводі Анни Ярмоли оглянули облаштування Центру, оснащення кабінетів відповідно до вимог Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 26.01.2018 №148 "Про затвердження Примірного табеля матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я та фізичних осіб – підприємців, які надають первинну медичну допомогу"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано