Оголошення ! 26 вересня 2018 року об 14.00 год. відбудеться засідання IX сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІІ демократичного скликання.

Дата: 17.09.2018 14:22
Кількість переглядів: 811

Фото без описуНа сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №1 від 12.01.2018 р. «Про міський бюджет на 2018 рік».

2. Про укладення договорів оренди  нежитлових приміщень.

3.Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

4. Про  внесення змін у рішення міської ради  №9 від 22.02.2018 р. «Про затвердження  Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Кам’янка-Бузької ОТГ на  2018  рік».

5. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №11 від 22.02.2018 р. «Про затвердження Програми соціального захисту окремих категорій населення Кам’янка-Бузької ОТГ на  2018  рік».

6. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 12.01.2018 № 2.

7. Про затвердження Положення про  порядок   використання шкільних автобусів.

8. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі м. Кам’янка –Бузька  по вул.Ярослава Мудрого 17 «б» .

9. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд .

10. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу  .

11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва .

12. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування багатоквартирного

житлового будинку та господарських будівель по вул. Шевченка , 18.

13. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  індивідуального гаражного будівництва  по вул. Героїв Небесної Сотні.

14. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

15. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

16. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

18. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування   багатоквартирного житлового будинку.

19. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 24.05.2018 № 31.

20. Про припинення права користування земельною ділянкою.

21. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано