Відкриття Дитячо-юнацької спартакіади серед міст-енергетиків «ЄДИНА КРАЇНА».

Дата: 08.09.2018 09:18
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

Сьогодні 07.09.2018 відбулась офіційна церемонія відкриття IVДитячо-юнацької спартакіади серед міст-енергетиків «ЄДИНА КРАЇНА».  У змаганнях візьмуть участь понад 300 юних спортсменів 2004-2007 р.н. з 13 міст України та 2 міст Республіки Польща, які змагатимуться  у таких видах спорту, як футбол та веслування на байдарках і каное. Спортсмени з Кам`янка-Бузької громади також уже  вдруге беруть участь у Спартакіаді.

Урочисту церемонію відкрив Добротвірський селищний голова Роман Нікалаїв. Також з привітальним словом до учасників спартакіади звернулись: заступник голови Кам`янка-Бузької районної ради Наталія Мудрик та заступник голови Кам`янка-Бузької міської ради Олег Квасніцький, які привітали господарів та гостей свята, побажали всім спортсменам міцного здоров`я, великих здобутків, наполегливості, наснаги та нових перемог.

Урочисте відкриття Спартакіади також відвідали: Заслужений майстер спорту, дворазовий олімпійський чемпіон, бронзовий призер Олімпійських ігор, головний тренер Національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное – Юрій Чебан, президент Федерації каное України - Сергій Чернишов, голова Львівської Федерації каное України - Володимир Милян,   

Відкриття змагань відбулось під музичний супровід учнів  Добротвірської музичної школи, а також, гостей свята зачарував виступ хореографічного колективу «Галичанка» Добротвірського Народного дому ДТЕС , керівник – Мар’яна Шабанова.

Нехай щастить усім!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано