Відбулася зустріч із директором Департаменту культури, релігій та національностей Львівської ОДА

Дата: 03.09.2018 15:56
Кількість переглядів: 746

31 серпня 2018 року Кам”янка-Бузький міський голова Омелян О.Я., заступник міського голови Ковалюк Б.С. провели робочу зустріч із директором Департаменту культури, релігій та національностей Львівської ОДА п. Туркало М.В. та з начальником відділу охорони культурної спадщини Львівської ОДА п. Харун Г.М.

На зустрічі обговорювалися питання організації та проведення фестивалю у вересні 2019 року у місті Кам”янка-Бузька, присвяченого 400-річчю заснування українського театру. Департамент культури релігій та національностей в особі його директора п. Туркало М.В. підтримав ідею проведення фестивалю та обіцяв всіляку підтримку в його організації та проведенні.

Із начальником відділу охорони культурної спадщини п. Харун Г.М. обговорювалися питання щодо продовження реставраційних робіт на пам”ятках архітектури церкви Собору Пресвятої Богородиці та церкви Юрія Побідоносця села Батятичі, а також розглядалося питання щодо включення в Програму реставрації інших пам”яток архітектури на 2019 рік, які розміщені на території Кам”янка-Бузької об”єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано