Рішення сесії міської ради №0 «Рішення ХVII сесії міської ради VIIІ скликання від 23.09.2021р»

Кількість переглядів: 438
Скликання: VIII скликання
Сесія: XVII сесія ( 23.09.2021р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 28.09.2021
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення ХVII сесії міської ради VIIІ скликання від 23.09.2021р
Прикріплені файли:

1. Про включення в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди.

2. Про затвердження  переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціальні важливі послуги населенню Кам’янка-Бузької міської ради.

3.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Дальнич по вул. Шептицького.

4. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Молодіжна в с.Забужжя.

5. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування нежитлової будівлі (корівник) по вул. Центральна в с.Обидів.

6.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Батятичі по вул. Кринична.

7. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування нежитлової   будівлі по вул. Колгоспна в с.Руда.

8.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Дернів по вул. Ів.Франка.

9.Про внесення змін в детальний плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Стефаника в с.Забужжя, Львівського р-ну, Львівської області.

10. Про затвердження детального плану території для розміщення будівлі котельні по вул.Героїв Небесної Сотн,19 в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області.

11. Про затвердження детального плану території земельних ділянок несільськогосподарського призначення по вул.Героїв Небесної Сотні  в м.Кам’янка-Бузька, які будуть виставлятися на земельні торги для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

12.Про затвердження детального плану території для розміщення житлової та громадської забудови в районі вул.Січових Стрільців в с.Забужжя.

13. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі (ферми) по вул.Колгоспна в с.Руда,Львівського р-ну, Львівської області.

14. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул.Ів.Франка (біля будинку №10) в м. Кам’янка-Бузька Львівської області.

15. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Батятичі по вул. Липниківська Львівського р-ну, Львівської області.

№16.Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд у  м. Кам’янка-Бузька   по вул.Грушевського,7.

17. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Зелена в с.Руда.

18. Про внесення змін в детальний план території для будівництва гаражів (3-я черга забудови) в м.Кам’янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні.

19.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Дернів по вул. Шевченка.

20. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування нежитлової   будівлі  по вул. Липниківська в с.Липники

21. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

24. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

25.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.

28. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

29. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення земельних   ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, обслуговування опор повітряної лінії електропередачі ПЛ-110 кВ Кам’янка-Красне Т.

30. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622186600:13:000:0173).

31. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та обслуговування нежитлового приміщення.

32. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

33. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  сінокосіння.

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м.Кам’янка-Бузька по вул.Незалежності 34 «а».

35. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення індивідуального садівництва.

36. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

37. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

38. Про затвердження  проєкту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

39. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

40. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки водного фонду для сінокосіння.

41. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та передачі у власність по вул.Шевченка 41 «а» в м.Кам’янка-Бузька.

42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Струмилове».

43.  Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФГ «Діамант Плюс» для іншого сільськогосподарського призначення (кадастровий номер земельної ділянки-  4622183000:15:000:0259).

44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій у м.Кам’янка-Бузька вул.Оранжерейна 10 «а».

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

48. Про повернення на доопрацювання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства за межами м.Кам’янка-Бузька гр. Кріль З.Й.

50. Про включення до переліку земельних ділянок, для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону, земельних ділянок для ведення фермерського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради

51. Про внесення змін в  рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області».

52. Про погодження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та ведення особистого селянського господарства в с.Тадані вул.Р.Кульби 4.

53.Про уточнення цільового призначення  та конфігурації земельних ділянок  в с.Батятичі.

54. Про уточнення цільового призначення  та конфігурації земельних ділянок  в с.Сокіл

55. Про надання дозволу на виготовлення    технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення обслуговування ставка гр. Нечипоруку В.К.

56. Про надання дозволу на виготовлення    технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення обслуговування ставка гр. Лиску М.В.

57. Про надання дозволу на виготовлення    технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення обслуговування ставка гр. Федаку Я.С.

58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

59. Про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги у формі електронного аукціону окремими лотами  для продажу у власність, земельної ділянки площею 0,2316га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., м. Кам’янка- Бузька, вул. Незалежності, кадастровий номер: 4622110100:01:009:0164 та продаж її у власність на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

60. Про розгляд рішення Львівського окружного  адміністративного суду.

61. Про надання погодження на користування мисливськими угіддями ГО Кам’янка-Бузьке МРТ «Побужани».

62. Про надання погодження на користування мисливськими угіддями ГО «Об’єднання мисливців і рибалок «ФЕНІКС».

63. Про затвердження звіту про незалежну оцінку комунального майна.

64. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

65. Про Прогноз місцевого бюджету Кам'янка-Бузької міської ради  на 2022-2024 роки.

66. Про згоду на зміну виду угідь.

67.Про внесення змін у рішення сесії міської ради №9 від 17.12.2020р. «Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Кам'янка-Бузької територіальної громади на 2021 рік».

68.Про внесення змін у рішення сесії міської ради №19 від 17.12.2020р. «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021–2022 роки».

69. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

70. Про передачу матеріальних запасів.

71.Про внесення змін до рішень Кам’янка-Бузької міської ради від 22.03.2018 № 3.

72.Щодо інформації начальника відділення поліції №1 ЛРУП ГУНП  у Львівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Кам’янка-Бузької  територіальної громади.

73.Про надання погодження на користування мисливськими угіддями ГО Кам’янка-Бузьке МРТ «Руда».

74. Про екологічний стан Кам’янка-Бузької  територіальної громади.

75. Про припинення комунального підприємства «МКП УЖКГ».

76. Про підтримку депутатських звернень та  запитів

Протокол сесії

Звернення керівнику Жовківської окружної прокуратури М. Сміхурі-Скальській про стан боротьби із злочинністю 

Звернення начальнику головного управління Національної поліції у Львівській  області  О.ШЛЯХОВСЬКОМУ про охорону громадського порядку

ЗВЕРНЕННЯ КАМ’ЯНКА-БУЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЩОДО РОЗВИТКУ МАЛИХ СИСТЕМ РОЗПОДІЛУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Звернення народному депутату України п. М.Бондару

Звернення начальнику КЕВ м.Львова ГУМЕНЮКУ В.В. щодо передачі військового містечка.

Звернення Президенту України Зеленському В.О.,Голові Верховної Ради України Разумкову Д.О., Прем’єр-міністру України Шмигалю Д.А.,Депутату Верховної Ради України Бондарю М.Л. щодо стрімкого зростання ціни на природний газ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано