Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проекти рішень сесії міської ради на серпень 2021р.»

Кількість переглядів: 611
Скликання: VIII скликання
Сесія: XVI сесія ( 26.08.2021р)
Тип документу: Проєкти рішень сесії міської ради
Дата: 02.08.2021
Номер документу: 0
Назва документу: Проекти рішень сесії міської ради на серпень 2021р.
Прикріплені файли:

Про внесення змін у рішення сесії міської ради №19 від 17.12.2020р. «Про затвердження Комплексної програми

соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021–2022 роки»

Про внесення змін у рішення сесії міської ради №37 від 17.12.2020р. Про затвердження Комплексної програми

фінансової підтримки КНП «Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня» на 2021 рік

Про внесення змін у рішення міської ради від 17.12.2020 № 15 «Про затвердження Цільової програми  проведення громадських  та  суспільно- корисних робіт Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки»

Про внесення змін у рішення сесії міської ради №13 від 17.12.2020р. Про затвердження Програми вуличного

освітлення населених пунктів Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки

Про внесення змін у рішення сесії міської ради №6 від 17.12.2020р. Про затвердження Комплексної програми

розвитку  фізичної культури та спорту Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021– 2022 роки

Про створення комісії по регулюванню земельних відносин

Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5,6

Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії Кам’янка-Бузького індустріального парку

Про внесення змін до рішення ІVсесії міської ради VІІІ  скликання від 19.04.2018 року  № 30  

Про внесення змін в рішення міської ради № 65 від 27 квітня 2021 року «Про створення адміністративної комісії»

Про внесення змін у рішення міської ради від  25.05.2021 №57 «Про списання безнадійної  заборгованості ліквідованого банку «Україна»  з балансу  Кам’янка-Бузької міської ради

1.Про внесення змін до рішення ІVсесії міської ради VІІІ  скликання від 19.04.2018 року  № 30   

2.Про внесення змін в рішення міської ради № 65 від 27 квітня 2021 року «Про створення адміністративної комісії»

3.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для обслуговування та  реконструкції нежитлових приміщень під складські приміщення в с.Прибужани, вул.Миру, 51а/51б Львівської області

4.Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул.Гвардійська

в м. Кам’янка-Бузька 

5.Про затвердження детального плану території розширення існуючого кладовища в м. Кам’янка-Бузька 

по вул.Саксаганського (за межами населеного пункту)

6.Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Побережна  в с.Батятичі, Львівського р-ну, Львівської області

7.Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Стефаника в с.Забужжя, Львівського р-ну, Львівської області

8.Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Огородова в с.Забужжя, Львівського р-ну, Львівської області

9.Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Підлісна в с.Забужжя, Львівського р-ну, Львівської області

10.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул.Ів.Франка в м. Кам’янка-Бузька 

11.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування

індивідуального гаражу по вул.Шевченка в м. Кам’янка-Бузька 

12.Про затвердження детального плану території для обслуговування нежитлової будівлі (гараж) в с.Батятичі

по вул.Кринична,6 «а» та вул.Кринична,6 «є» Львівського р-ну, Львівської області

13.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Батятичі по вул. Липниківська гр. Терлецькому А.В.

14.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Товмач по вул. М.Шашкевича

15.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Батятичі по вул. Липниківська гр.Бадзяк Л.В.

16.Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту  торгівлі в с. Прибужани по вул. Миру

17.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Київська в с.Тадані

18.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Городоцька в с.Батятичі

19.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Героїв Євромайдану в с.Забужжя

20.Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул.Гвардійська в м.Кам’янка-Бузька

21.Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні №1/17

22.Про затвердження  переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціальні важливі послуги населенню Кам’янка-Бузької міської ради

23.Про внесення змін в  рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області»

24.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення та обслуговування культової споруди церкви святого Миколая  та духовно- мистецького центру з недільною школою в м.Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності, 95 .

25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

27. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

28. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

33. Про надання дозволу на виготовлення    технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва Автозаправочної станції «ТзОВ Фермер-Сервіс».

34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за кадастровим номером 4622184900:04:002:0012 по зміні цільового призначення (з ОЖБ на розміщення та обслуговування об’єкту придорожнього сервісу).

35. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  (КЕВ).

36.   Про надання дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки (спортивний майданчик – стадіон).

37. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622184900:07:000:0260).

38. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622110100:11:000:0221).

39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.

40. Про затвердження  проєкту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

41. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення індивідуального садівництва.

42. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

43. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва індивідуального гаражу.

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення індивідуального садівництва.

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Шкільна 14»

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.

50. Про уточнення цільового призначення та конфігурації земельних ділянок в с.Деревляни.

51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) без згоди суміжного землекористувача в с.Батятичі.

52. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №43 від 27.04.2021.

53.  Про внесення змін в рішення сесії міської ради №21 від 22.12.2020.

54. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №30 від 26.03.2020 р.    (Крижень).

55. Про надання погодження на користування мисливськими угіддями Кам’янка-Бузького мисливсько-рибальського господарства «Побужани».

56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   гр. Семків Я.В. для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  на території Кам’янка-Бузької міської ради (кадастровий номер 4622184900:07:000:0258).

57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   гр. Семків Я.В. для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  на території Кам’янка-Бузької міської ради (кадастровий номер 4622184900:07:000:0262).

58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   гр. Семків Я.В. для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  на території Кам’янка-Бузької міської ради (кадастровий номер 4622184900:07:000:0259).

59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Робаку Р.М. для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки СТзОВ «Львів Агро» для іншого сільськогосподарського призначення в с.Батятичі.

61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування нежитлової будівлі, що пропонується під складські приміщення) гр. Бородатому О.П. в с.Руда.

65.Про створення Служби у справах дітей Камянка-Бузької міської ради та затвердження Положення

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано