Рішення сесії міської ради №0 «Рішення XII сесії міської ради VIII скликання від 22 липня 2021р»

Кількість переглядів: 526
Скликання: VIII скликання
Сесія: XV сесія ( 22.07.2021р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 28.07.2021
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення XII сесії міської ради VIII скликання від 22 липня 2021р
Прикріплені файли:

1.Про включення в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди

2. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Гайок, по вул. Гайківська.

3.  Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Сокіл, по вул. Центральна.

4. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в м. Кам’янка-Бузька, по вул. Пушкіна.

5. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Сапіжанка, по вул. Євгена Козака.

6.  Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд  в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності,65 «а».

7. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Київська в с.Тадані.

8. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту  торгівлі в с. Прибужани по вул. Миру.

9.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гайківська в с.Гайок   гр.Грищук Н.В.

10. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гайківська в с.Гайок   гр.Дацишин М.Г.

11. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Шевченка  в с.Дернів, гр.Шишці О. Ф.

12. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с. Батятичі.

13. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Огородова  в с.Забужжя, Львівського р-ну, Львівської області.

14. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту дорожнього сервісу в с.Руда-Сілецька по вул.Радехівська, 67 Львівського р-ну, Львівської області

15. Про затвердження детального плану території для розміщення та обслуговування нежитлового приміщення (будівля для зберігання обладнання)в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка, Львівського р-ну, Львівської області

16. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с.Руда

17. Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька  по вул. Ліцейна (біля будинку №18), Львівського р-ну, Львівської області (в межах населеного пункту).

18. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування кварталу індивідуальних зблокованих житлових будинків по вул.  Джерельна в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області

19. Про затвердження детального плану території для  будівництва та обслуговування кварталу індивідуальних зблокованих житлових будинків по вул. Героїв Небесної Сотні в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області

20. Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с.Забужжя.

21. Про відмову в наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд в с.Забужжя по вул. Січових Стрільців,58.

22. Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька  по вул. Героїв Небесної Сотні, Львівського р-ну, Львівської області .

23. Про затвердження детального плану території реконструкції та переобладнання незавершеного будівництва нежитлового приміщення  фельдшерсько-акушерського пункту в с. Дальнич, Кам’янка-Бузького р-ну, Львівської області на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі.

24. Про затвердження звіту про незалежну оцінку комунального майна

25. Про надання дозволу на розробку проєкту   землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

27. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

28. Про  надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення земельної ділянки (з ведення городництва, яка перебуває в оренді) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

30. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для сінокосіння.

31.  Про надання дозволу на розробку проекту   землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва магазину.

33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

34. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622183000:20:000:0190).

35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в    натурі (на місцевості)  для розміщення та експлуатації    основних,   підсобних   і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості. (оренда).

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із       землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель торгівлі. (оренда). с.Тадані.

37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель   торгівлі. (оренда). м.Кам’янка-Бузька вул.Незалежності,44.

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із    землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель   торгівлі. (оренда). с.Зубів-Міст.

39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування будівель   торгівлі. (оренда). с.Желдець.

40. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель за межами с.Спас.

41. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

42. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості за межами с.Спас (кадастровий номер земельної ділянки 4622186600:09:000:0228).

43. Про затвердження  проєкту із  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

44. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

45. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) для ведення особистого селянського господарства.

49. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.

50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій у м.Кам’янка-Бузька вул.Йосипа Сліпого,1.

51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства за межами с.Липники гр.Теслюку Р.В.

52. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних,   підсобних   і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості. (оренда). (кадастровий номер 4622184900:05:000:0172).

53. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних,   підсобних   і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості. (оренда). (кадастровий номер 4622184900:05:000:0173).

54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Київстар» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (кадастровий номер земельної ділянки 4622183500:15:000:0153).

56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (кадастровий номер земельної ділянки 4622183500:15:000:0152).

57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (кадастровий номер земельної ділянки 4622183500:15:000:0154).

58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення та затвердження розрахунку розміру втрат сільськогосподарського виробництва в с.Товмач (кадастровий номер земельної ділянки 4622182600:03:001:0124).

59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення та затвердження розрахунку розміру втрат сільськогосподарського виробництва в с.Товмач (кадастровий номер земельної ділянки 4622182600:03:001:0126).

60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення та затвердження розрахунку розміру втрат сільськогосподарського виробництва в с.Товмач (кадастровий номер земельної ділянки 4622182600:03:001:0128).

61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду на земельних торгах (аукціоні).

62. Про зміну конфігурації земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

63. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 27.04.2021 року №42.

64. Про припинення права користування земельною ділянкою.

65. Про погодження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Забужжя.

66.Про погодження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)та ведення особистого селянського  господарства в с.Гайок

67.Про погодження  технічної документації  із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Зубів Міст

68. Про включення до переліку земельних ділянок, для підготовки Лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону, земельних ділянок для ведення фермерського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради.

69. Про внесення змін  в рішення сесії міської ради №31 від 28.01.2021.

70. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №7 від 22.12.2020.

71. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

72.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд в м. Кам’янка-Бузька, по вул. Шухевича, 21.

73. Про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2021 року.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

 74. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

75. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

76. Про надання додаткових соціальних гарантій індивідуальним споживачам житлово-комунальної послуги по централізованому водопостачанню та центра-лізованому водовідведенню, яка надається КП Камянкаводоканал.

77. Про внесення змін у рішення сесії міської ради №19 від 17.12.2020р. Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2021–2022 роки».

78. Про внесення змін у рішення сесії міської ради № 17 від 17.12.2020р. “Про затвердження Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки  дорожнього руху на 2021-2022 роки”.

79. Про встановлення надбавок до посадового окладу, преміювання та надання матеріальної допомоги Кам’янка-Бузькому міському голові у 2021році.

80.Про доповнення Переліку адміністративних послуг, які надаються у/через Центр надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради.

81. Про затвердження статуту КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ» в новій редакції.

82.Про ліквідацію та виключення із базової мережі закладів культури бібліотеки-філії села Сапіжанка.

83. Про передачу майна та матеріальних запасів.

84. Про  роботу КП «Кам’янкаводоканал».

85. Про демонтаж металевої димової труби котельні Дернівської гімназії.

Протокол пленарного засідання  ХV сесії міської ради VIІІ скликання від 22.07.2021р

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано