Рішення сесії міської ради №0 «Рішення ХІІI сесії міської ради VIII скликання від 17 червня 2021р»

Кількість переглядів: 608
Скликання: VIII скликання
Сесія: XIII сесія ( 17.06.2021р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 24.06.2021
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення ХІІI сесії міської ради VIII скликання від 17 червня 2021р
Прикріплені файли:

1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

3.  Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

7.Про включення в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди, земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

8. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

9. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер земельної ділянки 4622182600:07:000:0281).

10. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок

11. Про затвердження  проєкту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

12. Про затвердження проєкту із  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянки для ведення особистого  селянського  господарства.

13. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

14. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування ковбасного цеху та складів.

18. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  розміщення та обслуговування борошномельного комплексу.

20. Про зміну конфігурації земельної ділянки для ведення садівництва

21. Про зміну конфігурації земельної ділянки для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка)

22. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №24 від 22.12.2020

23. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №43 від 27.04.2021

24. Про відміну рішення  Кам’янка-Бузької міської ради від 14.12.2017 за №10

25. Про відміну рішення  Кам’янка-Бузької міської ради від 28.01.2021 за №31

26. Про відміну рішення  Кам’янка-Бузької міської ради від 14.05.2020 за №8

27. Про припинення права користування земельною ділянкою.

28.Про повернення на доопрацювання питання про включення в перелік земельних ділянок  сільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди

29. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

30. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення

31. Про продаж права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності(кадастровий номер земельної ділянки –4622110100:01:006:0225)

32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для створення громадського пасовища

33. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування Храму Собору Пресвятої Богородиці та прилеглих до нього будівель по вул. Івана Франка в с. Батятичі.

34. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Деревлянська, 10  в с.Спас.

35. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)№1 Кам’янка-Бузької міської ради по вул. Незалежності,37 в м.Кам’янка-Бузька.

36. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)№4 Кам’янка-Бузької міської ради по вул. Героїв Небесної Сотні,20 в м.Кам’янка-Бузька.

37. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Кривоноса в с.Забужжя.

38. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гвардійська в м.Кам’янка-Бузька гр.Морозу В.Р.

39.Про повернення на доопрацювання питання про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Київська в с.Тадані

40. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Гайківська в с.Гайок гр.Воробйову Є.О.

41. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гайківська в с.Гайок гр.Воробйовій О.Я.

42. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Івана Франка  в с.Дернів.

43.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Шевченка  в с.Дернів, гр.Какулі У.О.

44. Про повернення на доопрацювання питання про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Шевченка  в с.Дернів, гр.Шишці О. Ф.

45. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту придорожнього сервісу в с. Сапіжанка, по вул. Володимира Великого.

46. Повернути на доопрацювання питання про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Миру в с.Руда

47. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. М.Шашкевича в с.Товмач, Львівського р-ну, Львівської обл.

48. Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м.Кам’янка-Бузька по вул. Д Галицького  (біля будинку №39), Львівського р-ну, Львівської обл. ( в межах населеного пункту).

49.Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, затвердженого рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області».

50.Про затвердження звіту про незалежну оцінку комунального майна.

51. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)№3 Кам’янка-Бузької міської ради по вул. П.Мирного,1 в м.Кам’янка-Бузька.

52.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по вул. Героїв Євромайдану с.Забужжя.

53.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу   по  вул. Героїв Євромайдану с.Забужжя.

54. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

55. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

56.Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2021 рік.

57. Про затвердження Програми проведення реабілітаційних заходів Кам’янка-Бузькою ГО осіб з інвалідністю  ЛОА ВОСОІУ на 2021 рік.

58. Про внесення змін у рішення сесії міської ради № 17 від 17.12.2020р. “Про затвердження Програми розвитку Мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки  дорожнього руху на 2021-2022 роки”.

59. Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовій частині А4623 на 2021 рік.

60.Про прийняття із спільної власності територіальних громад Кам’янка-Бузького району у власність Кам’янка-Бузької міської ради основних засобів, капітальних інвестицій в нематеріальні активи закладів та установ, що знаходяться на території Кам’янка-Бузької міської ради.

61.Про місцеві податки  і збори на території Кам’янка-Бузької міської ради на 2022 рік.

62. Про внесення змін до Регламенту Кам’янка – Бузької міської ради.

63.Про утворення Погоджувальної ради Кам’янка – Бузької міської ради VІІІ скликання.

64.Про підтримку депутатських звернень та  запитів.

Звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо збереження пільг з оплати проїзду та деяких інших пільг

Протокол пленарного засідання  ХІІІ сесії міської ради VIІІ скликання від 17.06.2021 року  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано