Рішення сесії міської ради №0 «Рішення сесії міської ради VIIІ скликання від 22 грудня 2020р.»

Кількість переглядів: 958
Скликання: VIII скликання
Сесія: IІI сесія (22.12.2020р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 28.12.2020
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення сесії міської ради VIIІ скликання від 22 грудня 2020р.
Прикріплені файли:

Протокол ІІI сесії міської ради VIІІ скликання від 22.12.2020 року

  1. Про внесення змін в рішення міської ради №40 від 20.06.2020 «Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради».
  2. Про внесення змін  до 38-ої сесії Стрептівської сільської  ради від 18.12.2019 р.№ 2 «Про сільський бюджет Стрептівської сільської ради на 2020рік»
  3. Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради  22.03.2018 № 23.
  4. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  5. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька, по вул. Гвардійській.
  6. Про дозвіл на внесення змін в детальний план території .
  7. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про дозвіл на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  9. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу. 
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  11. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою    щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  12. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) ВПУ №71.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд .
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства голові ФГ «Дубина».
  17. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою  для розміщення та обслуговування будинку під центр допомоги малозабезпечених громадян району по вул.  Оранжерейній 10а в м. Кам’янка-Бузька.
  18. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Батятичі по вул. Городоцькій.
  19. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  індивідуального садівництва.
  20. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби.
  22. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  25. Про уточнення площі земельної ділянки в с. Сокіл  по вул. Підгірна 40.
  26. Про уточнення площі земельної ділянки для  ведення  товарного сільськогосподарського виробництва гр. Чех  Т.В.
  27. Про уточнення площі земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Марущаку П.С.
  28. Про уточнення площі земельної ділянки в с. Сокіл  по вул. Підгірна 42.
  29. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  30. Про внесення змін в рішення міської ради №17 від 12.11.2020 р «Про  утворення постійних комісій ради».

№2 Додаток №1

№2 Додаток №2

№2 Додаток №3

№2 Додаток №4


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано