Рішення сесії міської ради №0 «Рішення II сесії міської ради VIІI скликання від 26.11.2020р»

Кількість переглядів: 1486
Скликання: VIII скликання
Сесія: ІI сесія (26.11.2020р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 02.12.2020
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення II сесії міської ради VIІI скликання від 26.11.2020р
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін в рішення міської ради №17 від 12.11.2020 р. «Про  утворення постійних комісій ради».
  2. Про затвердження Положення про  постійні комісії Кам’янка-Бузької міської ради.
  3. Про затвердження Регламенту  Кам‘янка-Бузької міської ради
  4. Про припинення Дернівської сільської ради.
  5. Про припинення Стрептівської сільської ради.
  6. Про прийняття із спільної власності територіальних громад Кам’янка-Бузького району у власність Кам’янка-Бузької міської ради основних засобів, нематеріальних активів і інвентарю закладів та установ, що знаходяться на території Кам’янка-Бузької міської ради.
  7. Про прийняття у комунальну власність книг «Лісова біда».
  8. Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 24  січня  2019 року № 9 "Про затвердження Положення про призначення стипендій та премій для  провідних спортсменів Кам’янка-Бузької ОТГ».
  9. Про створення комунального закладу «Кам’янка-Бузький народний дім».
  10. Про виконання міського бюджету  за 9 місяців 2020 року.
  11. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №25 від 17.12.2019 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2020 рік».
  12. Про внесення змін  до рішення сесії Дернівської сільської ради № 760 від 20.12.2019р. «Про сільський бюджет Дернівської сільської ради на  2020 рік».
  13. Про внесення змін  до рішення сесії Стрептівської сільської ради № __ від 20.12.2019р. «Про сільський бюджет Стрептівської сільської ради на  2020 рік».
  14. Про встановлення надбавки за вислугу років.
  15. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 29 від 24.09.2020.
  16. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 13 від 26.03.2020.
  17. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська гр.Гавриш Ю.Ю.
  18. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська гр. Гері М.І.
  19. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Гвардійська гр. Кубіцькому Р.І.
  20. Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва в м. Кам’янка-Бузька по вул. Д.Галицького гр.Павлусь Р.Я.
  21. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельних ділянок для розміщення та обслуговування існуючих об’єктів трубопровідного транспорту.
  23. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)в с.Батятичі по вул. Липниківська.
  24. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу. 
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність     земельної ділянки для ведення садівництва.
  28.  Про відміну рішення сесії міської ради.
  29. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд по вул. Незалежності 14.
  30. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення  індивідуального садівництва.
  31. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  32. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва та обслуговування нежитлових будівель.
  34. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  35. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва м. Кам’янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні.
  36. Про затвердження детального плану території для будівництва гаражів в м.Кам’янка-Бузька.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  39. Про уточнення площі земельної ділянки в с.Забужжя по вул.  Молодіжна 40.
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення( відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  особистого селянського господарства щодо зміни її  конфігурації.
  41. Про уточнення площі земельної ділянки в с.Воля-Жовтанецька.
  42. Про розгляд листа Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.
  43. Про розгляд листа Представництва Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу.
  44. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  45. Про затвердження складу конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна.

№10.Додаток 1

№10.Додаток 2

№10.Додаток 3

№10.Додаток 4

 

№11.Додаток 1

№11.Додаток 2

№11.Додаток 3

№11.Додаток 4

№11.Додаток 5

 

№12.Додаток 1

№12.Додаток 2

№12.Додаток 3

 

№13.Додаток 1

№13.Додаток 2

№13.Додаток 3

№13.Додаток 4

 

ПРОТОКОЛ ІІ сесії міської ради VIII скликання від 26.11.2020 року


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано