Рішення сесії міської ради №0 «Рішення XХXVIІ сесії міської ради VIII скликання від 28 вересня 2023р»

Кількість переглядів: 204
Скликання: VIII скликання
Сесія: XXXVII сесія (28.09.2023р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 28.09.2023
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення XХXVIІ сесії міської ради VIII скликання від 28 вересня 2023р
Прикріплені файли:

1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.  

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування магазину в с.Дернів вул.Шевченка 2.

3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення молитовного будинку в м.Кам’янка-Бузька, вул.Оранжерейна 10 «а».

4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТзОВ «Агро Л В Лімітед».

5. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд з вбудованим магазином в с.Желдець вул. Вишнева 27 «а».

6. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Ягідня, вул.Сонячна 33 без згоди суміжних землекористувачів.

7. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №46 від 23.12.2021р.

8. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Кам’янка-Бузька, вул.Драгоманова 46.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуального гаражу.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та включення до переліку земельних ділянок прово оренди на яку  виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) за межею с.Стрептів  (кадастровий номер 4622186600:08:000:0199).

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та включення до переліку земельних ділянок прово оренди на яку  виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) за межею с.Стрептів. (кадастровий номер 4622186600:08:000:0200).

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення і обслуговування кафе-бару та надання земельної ділянки в оренду в м.Кам’янка-Бузька, вул.Тютюнника 10 «б».

14. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Дальнич, вул.Шептицького А., 30 без згоди суміжного землекористувача.

15. Затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ-93».

16. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Садова,13 в с. Зубів Міст, Львівської області.

17. Про затвердження детального плану території для будівництва складських приміщень та зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства під виробничу територію по вул. Миру 55 в с. Прибужани.

18. Про затвердження детального плану території для обслуговування існуючої нежитлової будівлі по вул. Героїв Євромайданув с. Забужжя.

19.  Про затвердження звіту про незалежну  оцінку комунального майна.

20. Про створення та найменування скверу на розі вулиць Незалежності та Річна в м. Кам’янка-Бузька.

21. Про внесення змін до бюджетних програм.

22. Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовій частині А2678 на 2023  рік.

23. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022№ 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

24. Про передачу на баланс.

25. Про звіт старости Желдецького старостинського округу про виконання повноважень.

26. Про затвердження Програми фінансової підтримки благодійної організації “Благодійний фонд “Добрий Самарянин м.Кам’янка-Бузька” на 2023 рік

 Депутатське звернення щодо недопущення вилучення з доходів місцевих бюджетів ПДФО.

Протокол пленарного засідання  ХХХVII сесії міської ради VIІІ скликання від 28.09.2023 року  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано