Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проекти рішень сесії міської ради на квітень 2023р»

Кількість переглядів: 155
Скликання: VIII скликання
Сесія: XXXII сесія (27.04.2023р)
Тип документу: Проєкти рішень сесії міської ради
Дата: 17.04.2023
Номер документу: 0
Назва документу: Проекти рішень сесії міської ради на квітень 2023р
Прикріплені файли:
  1. Про визнання повноважень депутатів Кам’янка-Бузької міської ради.
  2. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для реконструкції існуючої будівлі (магазину) під індивідуальний житловий будинок по  вул. Львівська, 46а  в м.Кам’янка-Бузька, Львівської області .
  3. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення ритуальних послуг по вул. Незалежності  в м.Кам’янка-Бузька.
  4. Про надання дозволу на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування нежитлових будівель (бетонний, столярний цех) по вул. Шевченка,76  в м.Кам’янка-Бузька.
  5. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Підлісна в с. Забужжя.
  6. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)№2 Кам’янка-Бузької міської ради по вул. Мічуріна,21 в м.Кам’янка-Бузька.
  7. Про прийняття у власність Кам’янка-Бузької міської ради нежитлові приміщення, які розташовані за адресою: м.Кам’янка-Бузька,  вул.Незалежності,27.
  8. Про затвердження звіту про незалежну  оцінку комунального майна.
  9. Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності,затвердженого рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області».
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
  11. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення  та обслуговування багатоквартирного жилого будинку та приналежних йому споруд в м.Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності 93.
  12. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.
  13. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Дернів по вул.Мазепи Гетьмана 2«в».
  14. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення земельної ділянки  для  розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла–садок) №1 в м.Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності 37.
  15. Про надання дозволу на розробку проєкту  відведення земельної ділянки для   розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла–садок) №3 в м.Кам’янка-Бузька по вул.Панаса Мирного 1.
  16. Про надання дозволу на розробку проєкту відведення земельної ділянки для  розміщення та обслуговування будівлі закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла–садок) №4  в м.Кам’янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні 20.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування ставка для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей.
  19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  20. Про надання дозволу на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.
  21. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  23.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с.Прибужани по вул. Миру 55«б».
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Пушкіна 2.
  25. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту на території Кам’янка-Бузької міської ради.
  26. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с.Руда по вул. Колгоспна 28.
  27. Про затвердження проєкту відведення земельної ділянки для будівництва  та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.
  28. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  іншого сільськогосподарського призначення в с.Зубів Міст по вул.Широка 1«г».
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  31. Про включення в перелік продажу права оренди, земельної ділянки комунальної власності в м.Кам’янка-Бузька.
  32. Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  33. Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки.
  34. Про поновлення договору оренди земельної ділянки  на новий строк з ФГ «ЛІМ».
  35. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Батятичі по вул. Побережна 111 без згоди суміжного землекористувача.
  36.  Про відмову в наданні пільги зі сплати земельного податку.
  37. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 17 від 02.02.2023.
  38. Про внесення змін до договорів оренди землі з ТзОВ «АГРО Л В ЛІМІТЕД».
  39. Про виконання міського бюджету за 1 квартал 2023 року.
  40. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022№ 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік.
  41. Про внесення змін до бюджетних програм.
  42. Про затвердження Програми фінансової підтримки громадської організації  “БожеВільні” для релігійного та національно-патріотичного виховання молоді на території  Кам’янка-Бузької  територіальної громади на 2023 рік.
  43. Про затвердження Програми фінансової підтримки Вищого професійного Училища №71 м. Кам’янка-Бузька Львівської області на 2023 рік.
  44. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Кам’янка-Бузькій територіальній громаді на 2023 рік.
  45. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Кам'янка-Бузької територіальної громади.
  46. Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької територіальної громади на 2023-2027 роки.
  47. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних  територіальних громад».
  48. Про дострокове припинення повноважень депутата Кам’янка-Бузької міської ради ШПІК Оксани Павлівни.
  49. Про безоплатне прийняття та передача майна комунальної власності.
  50. Різне.

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано