Рішення сесії міської ради №0 «Рішення XХVIII сесії міської ради VIII скликання від 24 листопада 2022р»

Кількість переглядів: 345
Скликання: VIII скликання
Сесія: XXVІII сесія (24.11.2022р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 28.11.2022
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення XХVIII сесії міської ради VIII скликання від 24 листопада 2022р
Прикріплені файли:

1. Про визнання повноважень депутатів Кам’янка-Бузької міської ради.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

4. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення  городництва.

5. Про припинення права користування земельною ділянкою.

6. Про надання дозволу на розробку детального плану території для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Грушевського,9 в м.Кам’янка-Бузька.

7. Про надання дозволу на розробку детального плану території для реконструкції існуючої будівлі котельні під об’єкти торгівлі по вул. Героїв Небесної Сотні,19 в м.Кам’янка-Бузька.

8. Про надання дозволу на розробку детального плану території для реконструкції існуючої будівлі (магазину) під індивідуальний житловий будинок по вул. Львівська,46а в м.Кам’янка-Бузька.

9. Про надання дозволу на розробку  детального плану території для будівництва закладу харчування (дитячого кафе) вул. Незалежності,16 в м.Кам’янка-Бузька.

10. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Підлісна,  в с. Забужжя, Львівської області.

11. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   індивідуального гаражу  по вул.Героїв Небесної Сотні, гараж №13,  в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області.

12. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липниківська,  в с. Батятичі, Львівської області.

13. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки із земель «Для індивідуального садівництва» на землі «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» по вул. Шевченка,  в м. Кам’янка-Бузька, Львівської області.

14. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Льонарська,  в с. Батятичі, Львівської області.

15. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Івана Франка,  в с. Батятичі, Львівської області.

16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування   житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв Майдану, в с. Тадані, Львівської області.

17. Про затвердження протоколу засідання робочої групи для проведення заходів, пов’язаних з придбанням у комунальну власність об’єктів нерухомості на території Кам’янка-Бузької територіальної громади.

18.Про надання дозволу на списання основних засобів.

19.Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької  міської ради  №  1 від    27 жовтня  2022 р. «Про внесення змін до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, затвердженого рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області».

20. Про погодження  проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Тадані  Кам’янка-Бузької міської ради Львівського району Львівської області.

21. Про погодження  проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Желдець  Кам’янка-Бузької міської ради Львівського району Львівської області.

22. Про внесення змін до бюджетних програм».

23.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.12.2021№ 13  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2022 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

24 . Про списання з балансу МКП УЖКГ багатоквартирних будинків .

25. Про передачу майна.

26. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів  цивільного стану, вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку

27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення в с.Зубів Міст вул.Широка 1 «Г».

Протокол пленарного засідання  ХХVІІІ сесії міської ради VIІІ скликання від 24.11.2022 року                                     

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано