Рішення сесії міської ради №0 «Рішення сесії Кам”янка-Бузької міської ради від 24.05.2016 року»

Кількість переглядів: 447
Скликання: VII скликання
Сесія: X сесія (24.05.2016р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 24.05.2016
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення сесії Кам”янка-Бузької міської ради від 24.05.2016 року
Прикріплені файли:
  1. Рішення сесії Кам”янка-Бузької міської ради від 24.05.2016 року (0.33 МБ)

Рішення сесії Кам”янка-Бузької міської ради від 24.05.2016 року

протокол від 24.05.2016

№1Про внесення змін до плану асигнувань по загальному і спеціальному фонду на 2016 рік

№2 Про затвердження експертної оцінки об’єктів

№3 Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету

№4 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

№5Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№6 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність, земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в районі вул. Гвардійської

№7Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в районі вул. Львівської

№8Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул. Гвардійській 52 (гараж № 1).

№9 Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування гуртожитку в м. Кам’янка-Бузька по вул. Я.Мудрого 62

№10Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Генерала Чупринки 13

№11Про дозвіл на розробку детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул. І.Франка (біля будинку № 12)

№12Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва котельні ЗОШ І-Ш ст. № 2 ім. Г.Тютюнника в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 45

№13Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

№14 Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№15 Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№16Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу з житловою надбудовою в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка 37 «б» (гараж № 1)

№17Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу

№18 Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування майстерні по виготовленню металоконструкцій і цеху деревообробки в с.Забужжя по вул. Героїв Євромайдану 80 «в»

№19 Про заслуховування інформації керівництва Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Кам’янка-Бузької міської ради

№20 Про надання щорічної основної відпустки


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано