Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проекти рішень сесії міської ради на лютий 2022р.»

Кількість переглядів: 429
Скликання: VIII скликання
Сесія: XXIIІ сесія (24.02.2022р)
Тип документу: Проєкти рішень сесії міської ради
Дата: 09.02.2022
Номер документу: 0
Назва документу: Проекти рішень сесії міської ради на лютий 2022р.
Прикріплені файли:

1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

3. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

4. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби

5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

7. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м. Кам’янка-Бузька по вул.Федьковича 89

8. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.

9. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельних ділянок автодороги загального користування державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства Службі автомобільних доріг у Львівській області.

10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.

12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту м.Кам’янка-Бузька Львівського району Львівської області.

13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с.Тадані Львівського району Львівської області.

14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель оборони.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення.

16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для ведення фермерського господарства гр.Бурко А.Я.

17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва.

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства гр. Шумила М.Л.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під громадськими сіножатями та пасовищами.

27. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та надання  земельної ділянки у користування на умовах оренди.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель оборони.

29. Про розгляд звернення ФГ «Добротвірський рибзавод».

30. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативно грошовою оцінкою земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр.Дудару Володимиру Петровичу.

31. Про погодження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради.

32. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Забужжя, вул.Героїв Євромайдану,14.

33. Про погодження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  власність для ведення садівництва в с.Батятичі.

34. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 22 від 26.08.2021 року.

35. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради № 22 від 28.10.2021р.

36. Про уточнення цільового призначення земельних ділянок на території Кам’янка-Бузької міської ради.

37. Про уточнення цільового призначення земельних ділянок за межами  с.Мазярка Кам’янка-Бузької міської ради.

38. Про включення до переліку земельних ділянок, для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону, земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних зблокованих житлових будинків в м.Кам’янка-Бузька по вул. Джерельна.

39. Про включення до переліку земельних ділянок, для підготовки лотів для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону, земельної ділянки для ведення фермерського господарства на території Кам’янка-Бузької міської ради.

40. Про укладання трьохсторонніх угод до договорів оренди земельних ділянок, які знаходяться в користуванні на умовах оренди ПрАТ «Київстар» на території Кам’янка-Бузької міської ради.

 

41.Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні

42.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Набережна в с.Батятичі гр. Чередник С.І.

43.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Кринична в с.Батятичі гр. Зборовському А.В.

44.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Кринична в с.Батятичі гр. Теслюку М.Я.

45.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Липники гр. Мацко Г.С.

46.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Борова в с.Воля-Жовтанецька  гр. Кінчику Р.М.

47.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Кринична в с.Батятичі гр. Мацялку В.Б.

48.Про надання дозволу на розробку детального плану території для розміщення кладовища по вул.Січових Стрільців с.Забужжя

49.Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

50.Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту торгівлі гр. Семківа О.В. по вул.Миру в с. Прибужани Львівської області

51.Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту торгівлі гр. Серевка І.Д. по вул.Миру в с. Прибужани Львівської області

52.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Молодіжна,  в с.Забужжя, Львівської області

53.Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для розміщення об’єкту придорожнього сервісу в с. Сапіжанка, по вул. Володимира Великого

54.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул.Сирка,  в м.Кам’янка-Бузька, Львівського р-ну, Львівської області (в межах населеного пункту)

55.Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування

житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Героїв Майдану в с.Тадані гр. Матюшкову М.Л.

56.Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької  міської ради №12 від 25.02.2016 року

 

Про виконання міського бюджету за 2021 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 16.12.2021№ 13  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2022 рік»

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Про внесення змін у рішення №4 від 22.10.2020 року

Про Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Кам’янка-Бузької територіальної громади та затвердження складу конкурсної комісії

Про затвердження Положення про порядок набору, обліку та забезпечення прозорості у зарахуванні дітей до закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької міської ради

Про затвердження звітів про виконання місцевих Програм у 2021 році

Про вчинення нотаріальних дій на території сіл Забужжя, Тадані Кам’янка-Бузької територіальної громади

Про ініціювання створення Асоціації територіальних громад, розташованих в межах басейну річки Західний Буг «Надбужжя – Україна»

Про внесення змін  до рішень сесії від 16.12.2021 року №2 та №11 та рішення сесії №16 від 22.02.2018 року.

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано