Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проекти рішень сесії міської ради на грудень 2021р (загальна)»»

Кількість переглядів: 390
Скликання: VIII скликання
Сесія: XXI сесія (23.12.2021р)
Тип документу: Проєкти рішень сесії міської ради
Дата: 09.12.2021
Номер документу: 0
Назва документу: Проєкти рішень сесії міської ради №0 «Проекти рішень сесії міської ради на грудень 2021р (загальна)»
Прикріплені файли:

 1. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Липниківська,  в с.Батятичі, Львівської області 

 2. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Городоцька,  в с.Батятичі, Львівської області 

 3. Про затвердження детального плану території для індивідуального дачного будівництва по вул.Підлісна,  в с.Обидів, Львівської області

4. Про затвердження детального плану території для обслуговування Храму Собору Пресвятої Богородиці та прилеглих до нього будівель по вул.І.Франка,  в с.Батятичі

5. Про затвердження змін в детальний план території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Стефаника в с.Забужжя, Львівської області

6. Про затвердження змін в детальний план території для влаштування  автомийки в м.Кам’янка-Бузька по вул. Федьковича,91

7. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки на землі об’єктів торгівлі по вул.Шевченка в м.Кам’янка-Бузька

8. Про внесення змін в детальний план території земельної ділянки для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі (ферми) по вул.Колгоспна в с.Руда

9. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки на землі іншого сільськогосподарського призначення в с.Прибужани по вул. Миру

 10. Про надання дозволу на розробку детального плану території для для  обслуговування магазину  по вул.Незалежності ,75 в.Кам’янка-Бузька

11. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Героїв Майдану   в с.Тадані  

12. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. І.Франка в с.Батятичі

13. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Кринична в с.Батятичі

14. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Льонарська в с.Батятичі гр.Ласько Р.І.

15. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Льонарська в с.Батятичі   гр.Стаднику А.В.

16. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Ружицькому О.В.

17. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Теслюку О.М.

18. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Василькевич С.І.

19. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Білевич Ю.В.

20. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Куземському Н.Р.

21. Про внесення в рішення Кам’янка-Бузької  міської ради  №12 від 25.02.2016

 22. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Льонарська в с.Батятичі  

23. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Липниківська в с.Батятичі   гр.Гарбузу Б.І. 

24. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка в с.Батятичі   гр.Марчишин Г.В.

25. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Героїв Майдану в с.Тадані   гр.Чубінському М.М.

26. Про включення в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди.

27. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради №22 від 26.08.2021 року.

28. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради №22 від 28.10.2021 року.

29. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради №29 від 26.08.2021 року.

30. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

31. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва.

32 . Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

33  . Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

34. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення садівництва.

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

37. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Прибужани, вул.Миру 55 «г».

39. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

40. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.

41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

43 . Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства.

46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва.

47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва.

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами с.Спас (землі сільськогосподарського призначення).

50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення за межами с.Спас Кам’янка-Бузької міської ради.

51. Про затвердження технічної документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок в с.Желдець.

52. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

53. Про зміну конфігурації та площі земельної ділянки в с.Желдець, вул.Клубна 8.

54. Про відміну рішення Кам’янка-Бузької міської ради №1 від 25.05.2021 року.

55. Про створення громадських пасовищ на території Кам’янка-Бузької міської ради.

56. Про розгляд звернення ФГ «Добротвірський рибзавод».

57. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

58. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 25 від 22.07.2021 року.

59. Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 36 від 23.09.2021 року.

60.  Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 40 від 26.08.2021 року.

61. Про внесення змін та уточнення площі в рішення сесії міської ради № 4 від 04.10.2021 року

62.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земель запасу на території Кам’янка-Бузької міської ради

63. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка виставлятиметься на земельні торги для продажу права оренди для розміщення та експлуатації будівель та споруд для виробничих потреб

№64 Про внесення змін до рішення сесії міської ради №22 від 17.12.2020 р. «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2021 рік» 

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5, 6

№65 Про передачу майна

№66 Про внесення змін у рішення міської ради від 17.12.2020 № 14 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Кам’янка–Бузької територіальної громади на 2021-2022 роки» 

№67 Про визначення одержувачів бюджетних коштів на 2022 рік по програмі благоустрою населених пунктів Кам’янка-Бузької територіальної громади

 №68 Про затвердження складу Громадської ради при Кам’янка-Бузькій міській раді та Положення про Громадську раду

№69 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 62 від 23.09.2021р.

70.Про підтримку депутатських звернень та  запитів

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано