Новини

08 Квітня, 2019 р., 17:20
У черговий раз звертаємося до Вас з проханням щодо утилізації твердих побутових відходів. Із настанням весни кожний газда наводить порядок на своїй прилеглій території, вимітає сміття, обрізує садові дерева. І весь непотріб виносить до контейнерів для збору ТПВ. У результаті утворюються великі несанкціоновані сміттєзвалища. Маємо негативний приклад таких сміттєзвалищ на території біля залізно-дорожного вокзалу, на вул.Мічуріна, на вул.Героїв Небесної Сотні, на вул.Ярослава Мудрого, біля території районного відділу освіти, бічна вул.І.Франка, вул.Шопена, територія яка прилягає до вул.Миру, біля РНД, вул.Сирка, і т.д. Усе це результат нашої загальної культури або безкультур'я.
05 Квітня, 2019 р., 16:42
03.04.2019 у Зубівмостівському старостинському окрузі відбулася толока. Прибирали парк і узбіччя в селах, могилу героїв УПА і всю прилеглу територію. Щиро дякуємо за організацію старості округу, також небайдужим мешканцям, вчителям школи, дітям школи. "Україна починається з нас". Дякуємо вам за чистоту в нашому краю!
05 Квітня, 2019 р., 16:36
Згідно розпорядження Кам'янка-Бузької міської ради №46 від 05.04.2019р "Про закінчення опалювального сезону 2018-2019років", у зв'язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього середовища :

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано