Учні школи №2 пізнавально провели Всесвітній день хліба.
Ідея реформи нової української школи, зокрема, у тому, щоб діти мали змогу виконувати більше практичних завдань, працювати в команді, могли пізнавати себе через співпрацю і спілкування, бачили результат своєї праці. Здобуваючи освіту, діти не лише отримують нові знання, а й опановують та розвивають практичні навички.
Сьогодні, 16 жовтня, у Всесвітній день хліба, який започатковано у 2006 році Міжнародним об'єднанням пекарів і кондитерів, учні 3-Б класу ОЗЗСО І-ІІІст. ім.Г.Тютюнника разом з класним керівником Надією Новацькою та працівниками шкільної їдальні випікали пиріжки, круасани, кексики та пряники. Неймовірно втішені процесом, насолоджувалися приготованими смаколиками.
Таким чином, знання про хліб та його різновиди допоможуть вивчити процес приготуваннях кондитерських виробів, сформувати повагу до їжі та навички здорового харчування у дітей.