25 липня відбулось пленарне засідання чергової XLVI сесії VIII демократичного скликання Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 26.07.2024 16:03
Кількість переглядів: 182

Фото без опису Перед початком засідання, міський голова та депутати вручили грошові сертифікати випускникам шкіл за високі результати в складанні національного мультипредметного тесту.

 З нагоди Дня медичного працівника, було відзначено колективи Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні та КНП Центр надання первинна медико-санітарна допомоги.

 Подяку за допомогу та співпрацю в найскладніший для України час та служіння в Костелі Успення Пресвятої Богородиці РКЦ вручено о.Григорію Зомбеку.

Подяками за віддану, сумлінну працю та з нагоди ювілеїв нагороджено заступника Кам’янка-Бузького міського голови Ольгу Андрушко та депутата попередніх скликань Юрія Луківського.

На порядок денний сесії виносилось 28 питань.

До порядку денного ввійшли питання, що стосувались затвердження та надання дозволів на розробку детальних планів території, проєктів землеустрою, технічної документації із землеустрою та ін.

Коротко про ключове на XLVІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради:

-затверджено Програму покращення якості надання адміністративних послуг у Кам’янка-Бузькій територіальній громаді у 2024-2025 роках;

-затверджено Програму забезпечення сервісу обслуговування розпорядників коштів за рахунок безперервної роботи Управління Державної казначейської служби України у Кам’янка-Бузькому районі Львівської області в 2024 році;

-виділено з місцевого бюджету 2000,00 тис.грн. на капітальний ремонт неврологічного відділення та 437,4 тис.грн. на придбання меблів для Кам’янка-Бузької ЦРЛ; для ремонту 1-го поверху приміщення ПМСД – 1000,00 тис.грн;

-виділено з міського бюджету субвенційні кошти для трьох військових частин в сумі 650,00 тис.грн.

-виділено з міського бюджету 100,00 тис.грн. для придбання нових пожежних рукавів для пожежно-рятувального підрозділу 18 ДПРЧ м.Камʼянка-Бузька, 150,00 тис.грн. для придбання та встановлення аналітичних камер відеоспостереження для безпеки громади.

Детальну інформацію, щодо рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради в розділі «Сесія міської ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано