Завершився сезон 2023/2024 Всеукраїнських шкільних ігор «Пліч-о-пліч»!

Дата: 03.07.2024 12:29
Кількість переглядів: 139

Фото без описуОсобливу увагу хочеться приділити наставникам та учасникам, адже саме вони роблять ці змагання такими крутими! Їхня самовіддача, спортивний дух і жага до перемоги – це те, що надихає та змушує вірити у власні сили!

Сьогодні ми розповідаємо про Андрія Хім'яка – вчителя фізичної культури ОЗЗСО І - ІІІ ступенів №1 ім. І. Франка м. Кам’янка-Бузька, тренер баскетбольної команди дівчат цього навчального закладу, яка стала переможцем ІІІ районного етапу змагань у Львівському районі. Команда хлопців під його керівництвом посіла ІІ місце у цих змаганнях.

Андрій - молодий та позитивний, активний та амбітний, завжди заряджений на перемогу спортсмен і педагог. Народився в місті Ужгород Закарпатської області. З дитячих років займався гандболом в місцевій спортивній школі та досягнув звання кандидата в майстри спорту. Своє навчання продовжив у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.

З 2010 року працює на тренерсько-педагогічній роботі. У 2023-2024 навчальному році. почав працювати вчителем фізичної культури ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 ім. І.Франка м. Кам’янка-Бузька та паралельно – на посаді провідного спеціаліста в Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Організовує та цікаво проводить тренінги для освітян, зокрема для молодих вчителів фізичної культури. Активно веде свій відеоблог, де ділиться секретами проведення ефективних уроків фізкультури, знайомить з новими методиками тренувань та залучає до світу активного способу життя своїх підписників. Залучає до занять спортом і своїх двох дітей.

Він переконаний, що фізичне виховання – це не лише перемоги на спортивних майданчиках. Це також можливість покращити дружбу, взаємоповагу та навички співпраці з іншими.

Бажаємо їм нових звершень та спортивних досягнень!

Джерело: Фейсбук - сторінка Львівської РДА 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано