Відбулось пленарне засідання чергової ХLV сесії Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 27.06.2024 16:53
Кількість переглядів: 334

Фото без опису27 червня, відбулось  пленарне засідання чергової ХLV сесії VIII демократичного скликання Кам’янка-Бузької міської ради.

Перед початком засідання секретар ради Володимир Бусель вручив грошові сертифікати  розміром по 10 тис. грн спортсменам-армрестлерам Миколі Бурку та Володимиру Миську за призові місця та високі спортивні результати на європейських та всеукраїнських чемпіонатах з армрестлінгу.

Також, подяку від Кам’янка-Бузької міської ради вручено мешканцю с.Тадані - Мар’яну Чубінському. Пан Мар’ян працює лісником в Таданівському лісництві та приймає активну участь в житті села. У разі потреби, завжди допомагає власним транспортом: в зимовий період розгортати дороги від снігу, проводити вирівнювання дорожнього покриття протягом року та ін.

До початку розгляду порядку денного, з проблемними питаннями щодо перебоїв водопостачання та зростання тарифів на комунальні послуги виступили мешканці м.Кам’янка-Бузька.

На порядок денний сесії виносилось 30 питань.

До порядку денного ввійшли питання, що стосувались  затвердження та надання дозволів на розробку детальних планів території, проєктів землеустрою, технічної документації із землеустрою та ін.

Коротко про ключове на XLV сесії Кам’янка-Бузької міської ради:

  • запроваджено адміністративну послугe «Актуалізація даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів» у Центрі надання адміністративних послуг;
  • затверджено Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Центру надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільна валіза»;
  • затверджено Програму боротьби з борщівником Сосновського на 2024 - 2025 роки;
  • затверджено кандидатуру старости Стрептівського старостинського округу - Марію Приставську.

Детальну інформацію, щодо рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради в розділі «Сесія міської ради». 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано