Підприємець Олег Дунець пожертвував 1,5 млн.грн на ЗСУ, придбавши право посадити іменне дерево у центрі Львова.

Дата: 27.06.2024 14:48
Кількість переглядів: 413

Під час благодійного аукціону «Пташки перемоги», від Громадської організації «Добро.Дій», підприємець з Кам'янка-Бузької громади Олег Дунець придбав сертифікат на висадку в центрі Львова іменного дерева за 1,5 млн грн.

Про це поінформували на Facebook-сторінці громадської організації.

За ці гроші придбають 100 дронів для ЗСУ.

Олег Дунець – власник низки деревообробних підприємств у Львівській області, є членом ГО «Асоціація деревообробників і лісозаготівельників Львівщини». Також, за даними сервісу YouControl, він займається виробництвом дерев’яної тари, переробкою овочів і фруктів, вантажними перевезеннями. У минулому – депутат Кам’янка-Бузької районної ради.

ГО «Добро.Дій» засноване 6 років тому і займалося екологічними проектами, зокрема втіленням президентської ініціативи з висадки мільйона дерев в Україні. Та з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні організація проводить збори на підтримку ЗСУ. Її керівник – Ігор Дулин.

Висадити в центрі Львова іменне дерево з прізвищем вашої родини або назвою компанії можна за благодійний внесок у 60 тис. грн. Частина цієї суми іде на купівлю саджанця, а решта – на збори для ЗСУ. Висаджувати дерева і підбирати для них місце допомагають садівники Львова та управління екології Львівської міської ради.

Інформація Захід.Нет
Фото Добро.Дій

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано