Фінансисти Львівської області зустрілись в Кам'янці-Бузькій.

Дата: 19.06.2024 15:55
Кількість переглядів: 180

Фото без опису За сприяння Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID „ГОВЕРЛА”, департаментом фінансів Львівської облдержадміністрації 18 червня проведено робочу зустріч з обміну досвідом між фінансистами області в Кам’янка-Бузькій територіальній громаді.

Участь в нараді прийняли представники фінансових відділів Червоноградського РФУ, Львівського РФУ, Добротвірської, Лопатинської, Радехівської, Жовтанецької, Мурованської, Новояричівської та Давидівської територіальних громад, Львівської міської ради.

Кожен з учасників поділився своїми здобутками та досвідом. Проведений захід спрямований на покращення співпраці та підвищення професійної компетентності фахівців у сфері фінансів з обговоренням актуальних питань, пов’язаних із наповненням і виконанням бюджетів у поточному році, з дискусією щодо поточних викликів і можливостей, обговоренням стратегій розвитку та спільного вирішення проблем.

Такі зустрічі створюють можливість для встановлення корисних професійних зв’язків та розвитку, сприяють налагодженню нових контактів і зміцненню вже існуючої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано