Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (закупівля UA-2024-05-21-001271-a)

Дата: 21.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 50

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(закупівля 
 UA-2024-05-21-001271-a)

 

1

Назва предмета закупівлі

Дизельне паливо (Євро 5), талон

(код ДК 021:2015 — «09130000-9 Нафта і дистиляти»)

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до Методики визначення очікуваної вартості Кам’янка-Бузької міської ради та норм чинного законодавства. Передача товару у власність Замовника здійснюється за паливними талонами номіналом 10 та/або 15 та/або 20 літрів. Ціна на Паливо повинна включати всі витрати на транспортування, навантаження та розвантаження, страхування та інші витрати, сплату податків і зборів, передбачених законодавством України.  Покупець здійснює оплату за Паливо в безготівковому порядку за фактом його постачання. Оплата Палива здійснюється впродовж десяти банківських днів з дати поставки (передачі) Палива та підписання уповноваженими представниками Сторін видаткової накладної. Оплата здійснюється відповідно до ст. 49 Бюджетного кодексу України. За своїми характеристиками і показниками Паливо повинне відповідати ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Паливо дизельне має бути виготовлене виключно з нафтової сировини і не повинне містити метилові/етилові естери жирних кислот. До того ж, враховуючи необхідність використання протягом усіх сезонів (зимового і літнього) Паливо повинно відповідати Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927.

Місце поставки: Відпуск Пального повинен відбуватись по талонах на автозаправній станції (АЗС), яка знаходяться в межах 10 (десяти) кілометрів в радіусі від адреси: 80400, Львівська область, Львівський район, місто Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 2. Постачання Палива здійснюється із використанням талонів через автозаправні станції з наданням підтвердних на цю операцію документів (касових чеків). Строк дії талонів становить 12 (дванадцять) місяців.

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середніх регіональних цін на пальне станом на 20.05.2024 по Львівській області із сайту Міністерства фінансів України за посиланням https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/reg/ – 52,93 грн./літр та середньої ціни, яка взята з модуля аналітики BI Prozorro по завершеним закупівлям за квітень-травень 2024 року по Львівській області – 50,63 грн./літр. Відповідно взято до уваги при розрахунку очікуваної вартості середню ціну з різних джерел – 51,78 грн./літр на 2500 л =129450 грн.

 

 

 

 

 

 

Головний спеціаліст з публічних закупівель/ уповноважена особа     

 

 

 

 

 

 

     ________________

      підпис

 

 

 

     Тарас СТРОНЦІЦЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано