Спершу – навчання, потім – працевлаштування!

Дата: 17.04.2024 14:11
Кількість переглядів: 56

Фото без описуЯк свідчить досвід, іноді одна слушна стороння підказка може кардинально змінити думку людини, спрямувати її у потрібне русло та привести до успіху. Якщо ж застосувати це твердження у площину діяльності служби зайнятості, то індивідуальний підхід до потреб клієнтів, фаховість спеціалістів разом з бажанням безробітних працювати увінчуються тим, що вільні місця праці укомплектовуються, а пошуковці місця праці знаходять роботу.

 

Прикладом тому може служити історія працевлаштування Анни Павлівни Войчик. Через війну жінка покинула рідний дім і переїхала на Львівщину. По допомогу у працевлаштуванні звернулася до Кам’янка-Бузького управління Львівської філії ЛОЦЗ. Як зясувалося, до переїзду переселенка працювала  оператором при черговому по станції у регіональній філії «Придніпровська залізниця» (АТ «Українська залізниця»). Звісно, таких вакансій у районному  містечку не було, тому спеціалісти порадили їй змінити напрям професійної діяльності. Для цього ознайомили її з графіком навчання у Львівському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Врахувавши пропозиції роботи та освітні можливості, жінка вирішила вчитися на швачку. І цей вибір був правильний, оскільки закінчивши курси у ЦПТО вона невдовзі працевлаштувалася у ТОВ «Райтекс», щоправда не швачкою, а розкрійницею.

«Багатовекторна співпраця служби зайнятості з цим швейним підприємством, що займається виготовленням готових текстильних виробів, зокрема безпружинних матраців, а також подушок з термочутливого віскоеластику, триває не один рік, – зазначили спеціалісти Кам’янка-Бузької служби зайнятості. – Компанія завжди інформує нас про кадрову потребу, гарантує претендентам офіційне оформлення трудових відносин, своєчасну оплату праці, соціальний пакет, за потреби довіз на роботу транспортом підприємства. Вітається прагнення працівників підвищити професійний рівень шляхом отримання ваучерів. Від початку повномасштабної війни ТОВ «Райтекс» забезпечило роботою 8 вимушено переміщених осіб й за нашою рекомендацією одне із перших в області скористалося механізмом надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО під час дії воєнного стану».

Допомогу з питань працевлаштування або професійного навчання можна отримати за тел.: (032) 23 23 490, +380966825183, на офіційному телеграм-каналі Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv) або у підрозділах ЛОЦЗ (контакти – за посиланням http://surl.li/jpvpt).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано