Живі, поки пам'ятаємо!

Дата: 29.08.2020 12:13
Кількість переглядів: 1027

Фото без описуДень пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначається 29 серпня – саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами, сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Саме тому символом Дня пам’яті став сонях.

Надзвичайно важливо ніколи не забувати та гідно вшановувати подвиг воїнів, які віддали найцінніше у боротьбі за Україну – своє життя. Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб наступні покоління мали гідне майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою.

Сьогодні ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими містами, даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювали демократію й права людини тут, у тилу.

Саме в цей день кожен може подякувати загиблим захисникам та виявити пошану, вдягнувши символічний сонях пам'яті та схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист.

Тож закликаємо всіх українців сьогодні о 10:00 спинитися та вшанувати загиблих воїнів хвилиною мовчання. Де б ви не були – зупиніться на хвилину, щоб віддати дань тим, хто загинув за Україну, та висловити підтримку їхнім сім’ях, рідним та побратимам.

Вони завжди будуть живі, поки пам'ятаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано