Садочки громади відкриті для всіх здорових дітей!

Дата: 27.07.2020 12:49
Кількість переглядів: 715

Фото без описуШановні мешканці громади, ширяться чутки про те, що в садочки міста допускають не усіх дітей. Хочемо внести ясність у цій ситуації, щоб не виникало таких розмов.

До відвідування садочків міста і громади допускаються УСІ ЗДОРОВІ ДІТИ!

З початку відкриття, у всіх дошкільних навчальних закладах були створені відповідні умови із дотриманням карантинних заходів безпеки. Працівниками чітко відстежується температурний режим у дітей та персоналу. Дошкільнята допускаються до відвідування садочків з довідкою від сімейного лікаря про те, що на даний час вони здорові.

Проте, працівники ДНЗ не можуть відповідати за те з ким контактують діти поза межами садка і ризики інфікування будь-якими вірусами все одно залишаються. Тільки батьки можуть вирішувати приводити дитину в садочок чи ні.

Просимо батьків бути максимально відповідальними і чесними, не допускати дитину з ознаками будь-якої вірусної інфекції до відвідування садочка.

А також, якщо вам хтось буде казати, що не всі діти допускаються до відвідування садків, просимо якнайшвидше про такі випадки повідомляти в приймальню міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано