З Днем вишиванки, шановна Кам'янка-Бузька громадо!

Дата: 21.05.2020 09:46
Кількість переглядів: 673

Фото без описуУ невичерпній спадщині духовної культури українського народу є особлива, винятково важлива її частина – вишиванка.

Традиційно День вишиванки відзначають щороку в третій четвер травня.

Українська вишиванка є абсолютно унікальною і автентичною, вона характеризує не лише темперамент нації, але й є її візитівкою - генетичним кодом. Одним із безумовних феноменів вишиванки є те, що за багатовікову історію свого існування, попри всі історичні події, вона все ж таки зуміла зберегти свій первісний вигляд і пронести його крізь століття. Українська вишита сорочка здавна в Україні служила як прикрасою, так і оберегом. Таємничою мовою вишивки вона передавала безліч побажань для сімейного благополуччя та щастя людини, яка її одягала.

Сьогоднішній День вишиванки ми сприймаємо, як свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, а також об’єднати українців.

Давайте разом в День Вишиванки одягнемо весь світ у вишиті сорочки!

Приймайте участь у нашому флешмобі #вишиванка_генетичний_код_моєї_нації.
Вдягніть сьогодні свої найкращі вишиванки, зробіть фото і опублікуйте його на своїй сторінці в Facebook з хештегом #вишиванка_генетичний_код_моєї_нації. Усі ваші фото за цим хештегом опублікуємо в швидких історіях Facebook - сторінки міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано