ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

11 Жовтня, 2023 р., 10:30
До уваги платників податків — фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов ’язання.
09 Жовтня, 2023 р., 09:50
Щодо податкової знижки за користування іпотечним житловим кредитом
04 Жовтня, 2023 р., 16:48
Кам’янка-Бузька ДПІ ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності та посадових осіб підприємств та організацій про те, що до них телефонують невстановлені особи, які представляються керівниками територіальних органів ДПС, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.
02 Жовтня, 2023 р., 16:26
Змінили місце проживання – повідомте податкову!
26 Вересня, 2023 р., 16:38
Амброзія полинолиста належить до карантинних бур'янів, які наносять велику шкоду не лише сільському господарству, але й здоров'ю людини. Бур’ян заселяє сади, городи, узбіччя доріг, залізничні насипи, луки, пасовища, пустирі, тощо.  Це однорічна яра рослина за зовнішнім виглядом схожа на коноплі,а за розмірами і формою листків нагадує полин гіркий (звідки і назва полинолиста). Стебло і листя її опушене.  Добре розвинені рослини можуть давати по 30—40 тисяч насінин, а окремі екземпляри до 80-100 тисяч. Насіння зберігає схожість у ґрунті  від 5 до 40 років. Вона надмірно висушує і виснажує ґрунти, в місцях  поширення  успішно витісняє  культурні  та  дикорослі  рослини.         Розповсюджується амброзія засміченим насіннєвим матеріалом, кормами  для  худоби та транспортними засобами. Це  справжній „зелений агресор”. Квітковий пилок амброзії шкідливий для здоров’я людини. В період цвітіння, з середини липня до настання осінніх  морозів  він  викликає  в людей, схильних  до  алергії, алергійне захворювання амброзійний  поліноз, яке  в народі  називають сінною  пропасницею. Пилок,потрапляючи  в  органи  дихання, викликає сльозотечу, порушує зір, підвищує температуру тіла та призводить до приступів бронхіальної астми.
21 Вересня, 2023 р., 16:10
Закінчилась  пора  жнив, коли  кожен  господар  радіє  отриманому  врожаю,  що  став  наслідком  тривалої  клопіткої  праці. Закінчивши  збір  урожаю,  господар  знову  думає  про  посів. Першим і одним із найважливіших агроприйомів в технології вирощування зернових  колосових культур є протруюєння насіння. Проведення передпосівного протруювання насіння дозволяє знизити втрати врожаю на 50% і більше.
18 Вересня, 2023 р., 12:43
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує : Режим роботи центрів обслуговування платників з 13 вересня 2023 року змінено.
18 Вересня, 2023 р., 12:36
Виявили розбіжності по сплаті податків в Електронному кабінеті? Недостовірну інформацію буде виправлено за вашим зверненням
13 Вересня, 2023 р., 14:31
     Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, про зміни, які відбулися у законодавстві, у сфері контролю за обігом підакцизних товарів (продукції), у зв’язку прийняттям Верховною Радою України Закону України 29 червня 2023 року № 3173-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України у зв’язку із запровадженням електронної простежуваності обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах»
04 Вересня, 2023 р., 09:44
Оформлюйте працівників за 3 кроки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано