Громадські слухання

04 Січня, 2019 р., 18:53
30 Листопада, 2018 р., 17:21
          Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» з метою ознайомлення членів територіальної громади з генеральним планом с.Липники Кам’янка-Бузької міської ради. Міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаної містобудівної документації.
30 Листопада, 2018 р., 16:51
Для ознайомлення членів Кам’янка-Бузької міської територіальної громади з проектом детального плану території для розміщення та обслуговування комплексу будівель в місті Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка, 74 «д», міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до даної містобудівної документації.
14 Листопада, 2018 р., 14:02
Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель господарського двору ( свинокомплекс) на  земельних ділянках , наданих в оренду ФГ « Смерічка Еко»  для ведення фермерського господарства за межами населених пунктів Кам’янка-Бузької міської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано