Рішення сесії міської ради №0 «Рішення XLV сесії міської ради VIII скликання від 27 червня 2024р»

Кількість переглядів: 143
Скликання: VIII скликання
Сесія: XLV сесія (27.06.2024р)
Тип документу: Рішення сесії міської ради
Дата: 01.07.2024
Номер документу: 0
Назва документу: Рішення XLV сесії міської ради VIII скликання від 27 червня 2024р
Прикріплені файли:

Протокол XLV сесії міської ради VIII скликання від 27 червня 2024р

1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Кам’янка-Бузька по вул.Миру 1.

3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

4. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки в м.Кам’янка-Бузька, вул. Шевченка 9 а.

5.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки в м.Кам’янка-Бузька, вул.Героїв Небесної Сотні 33.

6. Про затвердження проєкту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка 76/1.

8.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка 76/2.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

11. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

12. Про дозвіл на розробку детального плану території по зміні цільового призначення земельних ділянок  для розміщення об’єкту придорожнього сервісу в с. Сапіжанка, по вул. Володимира Великого.

13. Про надання дозволу на розробку детального плану території для  обслуговування існуючої нежитлової будівлі (заправки) по вул. Миру, 51б в с. Прибужани.

14. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель господарського двору (свинокомплекс) на земельних ділянках наданих в оренду ФГ «Смерічка Еко» для ведення фермерського господарства, кадастровий номер: 4622110100:13:000:0095 площею 14,348 га, та4622110100:13:000:0116 площею 13,899 га, що розташовані за межами населеного пункту Кам’янка-Бузької міської ради .

15. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельних ділянок які розташовані біля ТзОВ «Еко Міт» з метою продажу права оренди на земельних торгах.

16.Про внесення змін до рішення VIII сесії VIII скликання №45 від 25 березня 2021 року «Про включення об’єктів до Переліку першого та другого типу об’єктів комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області» та передачу в оренду майна.

17.Про внесення змін до рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 19.10.2017 № 7.

18.Про внесення змін до бюджетних програм.

19. Про затвердження програми боротьби з борщівником Сосновського та іншими карантинними рослинами Кам’янка-Бузької  територіальної громади на 2024-2025 роки.

20. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.12.2023 № 25  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2024 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

21.Про списання основних засобів.

22. Про передачу на баланс.

23.Про затвердження актів приймання-передачі  майна та матеріальних цінностей.

24. Про запровадження адміністративної послуги «Актуалізація даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів» у Центрі надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради.

25. Про затвердження Порядку надання адміністративних послуги на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Центру надання адміністративних послуг Кам’янка-Бузької міської ради із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільна валіза».

26. Про внесення змін до Регламенту Кам’янка - Бузької міської ради.

27. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Кам’янка-Бузької міської ради.

28. Про затвердження старости  Стрептівського старостинського округу.

29. Про надання в оренду приміщення комунальної власності Кам’янка-Бузької міської ради.

30. Про затвердження програми підтримки забезпечення діяльності Львівської  районної державної адміністрації Львівської області в умовах воєнного стану на 2024 рік.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано